Connect with us

Eveniment

Lacrimi tot mai amare după gravul accident din județul Sibiu! A murit și mezina familiei de spanioli

Publicat


A murit și cea de-a 4-a victimă a accidentului grav de duminică din județul Sibiu. Este vorba despre mezina familiei de spanioli implicată. Mama, tata și prima fiică au murit pe loc, iar cea de-a doua fiică a murit la spital.

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu a anunțat, joi, că mai multe echipe de medici din România, Germania și Elveția au participat, noaptea trecută la o prelevare de organe de la o fată de 15 ani, internată după un accident.

Surse locale au confirmat pentru MEDIAFAX că este vorba despre mezina familiei de spanioli.

Accidentul a avut loc duminică seara, pe DN 1, în zona Hula Bradului. Primele cercetări au arătat că, în timp ce conducea un autoturism dinspre Veștem spre Brașov, un bărbat în vârstă…

Citește mai mult pe Romania24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

VIDEO FOTO. Pod din spaghete Barilla nr. 7 al echipei de studenți UTCN, locul 3 la un concurs în Slovenia.

Publicat

O echipă de studenți a Universității Tehnice Cluj-Napoca (UTCN) a obținut locul 3 la un concurs în Slovenia, cu un pod din spaghete care a rezistat la o încărcătură de 56 de kilograme.

Șef lucrări dr. ing….

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Peste 870 de șoferi vitezomani, depistați de polițiștii din Alba în ultima săptămână. Zece dintre ei, lăsați fără permise

Publicat

Peste 870 de șoferi vitezomani, depistați de polițiștii din Alba în ultima săptămână. În perioada 15-21 aprilie, polițiștii rutieri din Alba au desfășurat operațiunea ROADPOL Speed, o inițiativă a Organizației Polițiilor Rutiere din Europa (ROADPOL) menită să combată excesele de viteză și să îmbunătățească siguranța rutieră.

Această operațiune face parte din eforturile continue ale autorităților pentru reducerea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Înscrieri la atelier de teatru pentru copiii din Alba Iulia, în timpul Festivalului ”Povești”. Condiții de participare

Publicat

Înscrieri la atelier de teatru pentru copiii din Alba Iulia. În timpul Festivalului de Teatru Povești, la Alba Iulia, vor avea loc ateliere interactive pentru copii. Este vorba despre copii cu vârste între 6 și 13 ani. 

Atelierul va fi coordonat de actrița-păpușar Georgiana Dinescu, în cadrul Festivalului Internațional de Teatru „Povești”, ediția a XVII-a.

Atelierul se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 13 ani…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

LIVE VIDEO. Emil Boc își depune candidatura pentru Primăria Cluj-Napoca. Surpriza din lista candidaților pentru Consiliul Local

Publicat

Emil Boc își depune, luni, oficial, candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Cluj-Napoca la Biroul Electoral Municipal (BEM) pentru alegerile locale din 9 iunie. 

De asemenea, se depune și lista…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe