Connect with us

Alba

”Lear is blind”: Spectacol de teatru pentru nevăzători la Alba Iulia. Condiția specială pentru spectatorii fără probleme de vedere

Published

on



”Lear is blind”, este un spectacol de teatru pentru nevăzători sau slab-văzători. Însă și văzătorii pot participa la spectacol, dar cu o condiție specială. Pe toată durata reprezentației aceștia vor purta o bentiță neagră pe ochi. 

Se va întâmpla la sfârșitul lunii octombrie, la Alba Iulia. Mai exact pe 25 și 26 octombrie vor avea loc trei reprezentații la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia. 

Un prim spectacol va avea loc de la ora 19.00, iar restul sâmbătă de la ora 10.00 și…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Scandalul pensiilor mărite, dar neprimite conform deciziilor de recalculare. Reacția Casei de Pensii Alba

Published

on

Conducerea Casei de Pensii Alba a transmis miercuri dimineața mai multe precizări cu privire la situația pensionarilor din județ care deși au primit deciziile mărite nu și-au încasat banii. Reamintim faptul că zeci de pensionari au luat cu asalt instituția, marți, pentru a obține răspunsuri la situația în care se află. Deși unii dintre ei au primit mai multe decizii de recalculare, cu pensia mărită, banii aferenți nu le-au intrat în conturi. 

„În judetul Alba, la fel ca în toata țara, mai sunt…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

VIDEO: Acțiune a polițiștilor și jandarmilor în Blaj, pentru combaterea traficului de droguri sau persoane. Verificări rutiere

Published

on

Polițiștii din Alba, sprijiniți de jandarmi, derulează miercuri dimineața o acțiune în sistem integrat, pentru prevenirea și combaterea oricăror fapte care pot afecta climatul de ordine și siguranță publică.

Aceștia acționează pentru depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, combaterea traficului și consumului de droguri sau al traficului de persoane.

De asemenea, acțiunea vizează depistarea participanților la traficul rutier care încalcă normele legale privind circulația pe drumurile…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Comunicat: PSD Alba a cerut control al Ministerului Muncii la Casa de Pensii și demiterea directorului executiv, susținut de PNL

Published

on

Comunicat: Pensionarii merită respect! PSD Alba a solicitat un control al Ministerului Muncii la Casa de Pensii și demiterea directorului executiv, susținut de PNL.

Pensionarii din județul Alba merită respect, iar ceea ce se întâmplă în ultima perioadă la Casa Județeană de Pensii Alba este de neacceptat.

În aceste condiții, prin deputatul PSD de Alba Beniamin Todosiu, am solicitat Ministerului Muncii și Solidarității Sociale să trimită Corpul de Control pentru o verificare serioasă a modului în care…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Incendiu în localitatea Bistra, din Apuseni. Acoperișul unei case a fost distrus de flăcări

Published

on

Un incendiu a fost semnalat în noaptea de marți spre miercuri, în localitatea Bistra. Au acționat pompierii de la secția din Câmpeni.

Flăcările au cuprins acoperișul unei locuințe, situată pe strada Principală din Bistra.

Acesta a fost afectat pe o suprafață de aproximativ 40 metri pătrați.

Pompierii au acționat cu două autospeciale de stingere și echipaj de prim-ajutor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Ultimele articole pe…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading