Connect with us

Eveniment

Legătură aeriană între Târgu Mureș și București

Publicat


sursa foto: Facebook / Péter Ferenc

Autoritățile mureșene au anunțat marți, 7 martir 2023, că începând de la finalul lunii martie, orașele Târgu Mureș și București vor fi legate printr-o cursă aeriană.

Zborurile regulate între Târgu Mureș și București vor fi operate din 28 martie. Vor fi patru zboruri săptămânale, două în zilele de marți și două în zilele de joi.

„Fiecare companie aeriană nouă, fiecare zbor nou, reprezintă o oportunitate pentru regiune deoarece devin ușor accesibile diferite părți ale lumii sau al României.

Acesta este un alt pas important pentru ca Aeroportul „Transilvania – Târgu Mureș” să devină un nod de transport al regiunii, prin care vom putea ajunge în capitala țării. Aeroportul „Transilvania – Târgu Mureș” – poarta aeriană a Transilvaniei – se află într-un proces amplu de dezvoltare.

A fost semnat contractul pentru extinderea platformei de parcare a aeronavelor și extinderea terminalului de pasageri, construirea remizei PSI este în curs de desfășurare, iar anul trecut au fost date în folosință noile echipamente de control și de securitate”, a declarat Ferenc Péter, preşedintele Consiliului Judeţean Mureş.

În total, în perioada 28 martie – 28 octombrie 2023 sunt disponibile 16.374 locuri pentru zborurile dintre Târgu Mureș și București.

(sursa: Mediafax)

sursa foto: Facebook / Péter Ferenc


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

ANALIZĂ. Radu Georgescu: Euro ar putea CREȘTE în septembrie la 5 lei

Publicat

De la începutul acestui an volatilitatea cursului euro a fost minimă și s-a menținut în jurul pragului de 4,97 lei.

Miercuri media monedei unice a scăzut marginal de 4,9712 la 4,9710 lei, iar tranzacțiile s-au…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

VIDEO „Imobilitate” în trafic, la Alba Iulia. Cetățenii din trei cartiere, nevoiți să ocolească 1,8 km. Soluția găsită de Primărie

Publicat

„Imobilitate” în trafic, la Alba Iulia. Locuitorii cartierelor Pâclișa, Recea și Dealul Furcilor din municipiul Alba Iulia, care vor să ajungă de pe străzile Brândușei, Lalelelor și Izvorului spre B-dul 1 Decembrie 1918 și zona Parcului Unirii sunt obligați, potrivit proiectului de mobilitate aflat în desfășurare, să ocolească pe B-dul Încoronării, respectiv să întoarcă în sensul giratoriu din zona Cimitirul Eroilor. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Aplicaţie unică de control a agenților economici: Statul vrea să evite suprapunerea organelor de control la aceeași firmă

Publicat

Aplicaţie unică de control a agenților economici: statul vrea să evite suprapunerea organelor de control, atunci când se duc să verifice un agent economic. 

Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării (MCID), împreună cu Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), lucrează la această aplicaţie unică de control.

Informația a fost făcută publică miercuri de ministrul Cercetării, Bogdan Ivan, citat de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Ce firme au depus oferte pentru modernizarea Palatului de Justiție Cluj. Valoarea proiectului, peste 70 de milioane de euro

Publicat

Trei asocieri de firme au depus oferte la licitația organizată de Curtea de Apel Cluj pentru proiectare și execuția de reparații capitale și modernizarea clădirii Palatului de Justiție din Cluj-Napoca, proiect cu o valoare…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe