Connect with us

Alba

Liberalul Dan Vîlceanu este noul ministru de Finanțe al Guvernului Cîțu, în ciuda poziției exprimate de Ludovic Orban

Published

on



Dan Vîlceanu este noul ministru de Finanțe al Guvernului Cîțu. Acesta a fost validat, miercuri, de conducerea PNL pentru această funcție. Tot miercuri, președintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a acestuia. 

Biroul Politic Național al PNL a votat, miercuri, nominalizarea lui Dan Vîlceanu pentru ministerul Finanțelor, cu 42 de voturi pentru și un vot împotrivă, votul președintelui PNL Ludovic Orban.

Ședința a fost convocată de tabăra premierului, în timp ce din tabăra lui Orban a participat doar acesta la ședință.

„Îi mulțumesc premierului pentru susținere. Este onorant pentru mine că astăzi am primit votul colegilor, este o încerdere pentru care mă simt obligat.

Ministerul de Finanțe este unul dintre ministerele foarte importante și nu am niciun fel de dubiu că voi face echipă bună cu prim-ministrul. Am lucrat foarte bine în comisia de finanțe și îmi doresc ca să preiau cât mai repede portofoliul”, a spus acesta.

Ludovic Orban s-a opus

Președintele PNL, Ludovic Orban, a anunat miercuri că a votat împotriva desemnării de către PNL a lui Dan Vîlceanu drept ministru al Finanțelor și a invocat riscuri legate de această desemnare.

”Prin votul pe care l-am dat ca președinte al PNL mi-am exprimat…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Vremea până în 6 octombrie. Temperaturi neobișnuite în următoarele două săptămâni. Prognoza meteo în regiuni din țară

Published

on

Vremea până în 6 octombrie. Următoarele două săptămâni vor fi caracterizate de vreme capricioasă și temperaturi neobișnuite. De la maxime de vară, de până la 29 de grade Celsius, se ajunge la scădere accentuată a temperaturilor și ploi.

Vremea se răcește brusc în jurul datei de 29 septembrie, la sub 20 de grade Celsius. Vor fi precipitații în majoritatea regiunilor. Apoi temperaturile cresc iar, peste 20 de grade.

În zone din vest vor fi, după 3 octombrie, și furtuni. Probabilitatea pentru averse va…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

SONDAJ: Votează MISS și MISTER Alba24.ro la Balul bobocilor 2024 la Liceul de Arte „Regina Maria”din Alba Iulia. Redcarpet Event

Published

on

Șapte perechi de boboci intră în cursa pentru titlul de MISS și MISTER BOBOC 2024, la Liceul de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia. Balul va avea loc în data de 1 noiembrie 2024, la Casa de Cultură a Studenților, începând cu ora 19:00.

Acesta va fi urmat de un after party în Stage Club, începând cu ora 23:00. Atmosfera va fi animată de un artist surpriză.

Vezi și SONDAJ Votează MISS și MISTER Alba24.ro: Balul Bobocilor 2024 la Colegiul Economic din Alba Iulia. Royal Family „Bridgerton”

Tema balului…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Marți: Furnizarea apei potabile, întreruptă într-un sat din comuna Săsciori. Locuitorii, rugați să își asigure rezerva de apă

Published

on

Furnizarea apei potabile urmează să fie întreruptă marți, 24 septembrie, între orele 08:00 – 16:00, în zona înaltă a satului Răchita din comuna Săsciori, au anunțat reprezentanții operatorului Apa CTTA – Sucursala Sebeș.

Potrivit reprezentanților operatorului regional, întreruperea este necesară în vederea montării pe conductele de alimentare a debitmetrelor cu flanse, lucrări care fac parte din cadrul contractului de lucrări „Sistem SCADA Regional”.

Pe perioada întreruperii, consumatorii sunt…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Miercuri, 25 septembrie: Artistul Ducu Bertzi, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba. Discuții despre muzică și poezie

Published

on

Miercuri, 25 septembrie, de la ora 18.00, artistul Ducu Bertzi participă la atelierul „Poezii pe șase corzi”, organizat de Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba. Va participa la discuții cu publicul despre muzică și poezie.

Cei interesați pot afla despre cum poezia se poate transforma într-un cântec valoros, dar și despre multe alte secrete artistice pe care acesta le va împărtăși.

Clubul de poezie și muzică „Poezii pe șase corzi” se va încheia cu un dialog între Ducu Bertzi și public, cu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement