Connect with us

Alba

LISTA: Concursul pentru directorii de școli în ALBA. Câți candidați au fost admiși pentru funcțiile de conducere

Publicat



sediul ISJ Alba

În județul Alba, 91 de candidați care au susținut ultima probă la concurs, cea de interviu, dintre cele 115 opțiuni pentru funcțiile de directori de școli, au fost admiși, adică au obținut cel puțin nota 7. Au fost declarați promovați (reușiți), pentru ocuparea funcțiilor, 85 dintre aceștia.

Rezultatele finale vor fi validate în 17 decembrie. Deciziile de numire în funcție pentru candidații admiși vor fi emise începând cu data de 10 ianuarie 2022.

Inspectoratul Școlar Județean Alba a publicat sâmbătă lista cu rezultatele după rezolvarea contestațiilor la concursul pentru funcțiile de directori și directori adjuncți la unitățile de învățământ.

Vezi LISTA rezultate după contestații

La proba scrisă din 15 octombrie au fost înscriși 162 de candidați din Alba și au fost admiși 96. Apoi, la interviuri, au fost 91 admiși și 35 de note de 10. Doar 7 candidați au fost respinși, restul nu s-au prezentat sau s-au retras din concurs, potrivit listei publicate de IȘJ. Opt candidați au concurat pe câte două funcții, iar unul pentru trei posturi.

La această probă, candidaților le-au fost evaluate competențele de management strategic, operațional și de comunicare, abilitățile de rezolvare a…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

21 septembrie, Flash Basketball Zone Aiud. Eveniment sportiv dedicat întregii comunități. Program

Publicat

Flash Basketball Zone, un eveniment public, care pune accentul pe importanța sportului pentru un o viață sănătoasă și activă, se va desfășura la Aiud, pe data de 21 septembrie 2024.

Totodată, organizatorii își doresc popularizarea baschetului în rândul câtor mai multe categorii de vârstă.

Acesta se va desfășura la Baza Sportivă Aiud (Str. Tudor Vladimirescu Nr.51), începând cu ora 09:00.

Evenimentul beneficiază de sprijinul Primăriei Municipiului Aiud. Nu se percepe taxă de participare.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Un pădurar din Alba care a luat șpagă cutii de ness și câteva sute de euro, condamnat. Cine a fost cel care l-a denunțat

Publicat

Un pădurar din Alba care a primit șpagă borcane de ness din Italia, câteva sute de euro și lire, a fost condamnat. O decizie în primă instanță a venit în data de 16 septembrie 2024, la Tribunalul Alba. Este vorba despre un pădurar al Ocolului Silvic Sebeș care se ocupa de pădurea din zona Petrești-Sebeș. 

În primă fază, probe din dosar au fost anulate, deoarece polițiștii care au anchetat cazul nu au avut mandat de la judecător pentru a-l intercepta pe padurar.

Cel care a denunțat faptele comise de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO: Regizorul Toma Hogea montează la ”Prichindel” spectacolul ”Pescarul și sufletul său”. De ce nu trebuie ratat de adulți

Publicat

La Alba Iulia, pe scena teatrului ”Prichindel”, se montează un text evitat de mulți regizori din țară, atât de dramă cât și de păpuși: ”Pescarul și sufletul său”. Un basm scris de Oscar Wilde, în 1891, pentru copii, dar care aduce o serie de întrebări existențiale.

Poate corpul să trăiască fără suflet? Dar să iubească? Pentru ce ți-ai vinde sufletul și ce ai face să îl primești înapoi? Când purul, imaculatul, devine răul de pământ și de ce?La toate aceste întrebări a trebuit să…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Meta interzice canalul media de stat Rusia Today. Acuzații de interferență externă în alegerile din SUA

Publicat

Meta interzice canalul media de stat Rusia Today. Compania-mamă a Facebook și Instagram, a anunțat luni că a interzis postul de televiziune de stat rus RT și alte rețele controlate de Kremlin, acuzând aceste entități că s-au implicat în operațiuni de influență înșelătoare și au încercat să evite detectarea.

„După o analiză atentă, am extins aplicarea continuă a măsurilor împotriva posturilor de stat rusești. Rossiya Segodnya, RT și alte entități conexe sunt acum interzise pe aplicațiile noastre…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate