Connect with us

Alba

Lista pe care toți șoferii din Alba trebuie să o citească la început de săptămână: Unde sunt amplasate radarele poliției rutiere

Publicat



 Unde sunt amplasate radarele poliției rutiere. Polițiștii din Alba au anunțat unde vor fi poziționate aparatele radar, la început de săptămână. Este vorba despre mai multe străzi și drumuri din județ. Drumurile respective vor fi monitorizate de polițiști. 

Aceștia au făcut publică lista cu radarele de luni, 29 aprilie.

Amplasarea radarelor în data de 29 aprilie 2024.  

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

FOTO: Judoka Alexandru Sibișan și Laura Bogdan de la CS Unirea Alba Iulia, din nou campioni naționali

Publicat

Judoka Alexandru Sibișan și Laura Bogdan, legitimați la Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia, au obținut titlul de campioni naționali la Campionatul Național Individual U 23, desfășurat în 10-11 mai 2024 la Izvorani.

Alexandru Sibișan a concurat la categoria de greutate – 90 de kilograme, acesta fiind un sportiv cu dublă legitimare (CS Unirea Alba Iulia/CSM Pitești).

Laura Bogdan, elevă a Liceului cu Program Sportiv Alba Iulia (director Daniela Mateica), a concurat la categoria de greutate – 48 de kilograme și ea fiind sportivă cu dublă legitimare (CS Unirea Alba…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Un tânăr din Alba prins cu 25 de grame de canabis a convins judecătorii că erau pentru consum propriu. Ce pedeapsă a primit

Publicat

Un tânăr din Alba prins de poliție cu 25 de grame de canabis asupra sa și-a aflat pedeapsa. Acesta a fost condamnat recent pentru consum ilicit de droguri.

Tânărul de 21 de ani din Roșia Montană a convins magistrații că cele 25 de grame de canabis erau pentru consum propriu. O decizie a fost dată de Tribunalul Alba pe 9 mai 2024.

Este vorba despre un tânăr care a fost depistat într-o mașină, în zona de agrement Tăul Brazi. S-a întâmplat în data de 30 iunie 2023. Un an mai târziu magistrații au dat o primă decizie.

Dosarul a fost instrumentat de DIICOT…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Ziua Internațională a Familiei. Ce activități ai putea face alături de cei dragi

Publicat

Ziua Internațională a Familiei este sărbătorită în fiecare an pe 15 mai. Această zi este recunoscută de Organizația Națiunilor Unite (ONU) ca o ocazie de a evidenția importanța familiei ca unitate fundamentală a societății și de a promova conștientizarea problemelor sociale, economice și demografice care afectează familiile în întreaga lume.

Această zi oferă oportunitatea de a reflecta asupra rolului esențial pe care îl joacă familia în educația și dezvoltarea copiilor, protejând drepturile membrilor familiei și promovând relațiile și valorile…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

15 mai: Ziua Latinităţii. Aproximativ un miliard de oameni vorbesc într-o limbă neolatină

Publicat

15 mai: Ziua Latinităţii. În jurul acestei date sunt organizate diferite manifestări pentru „a promova conştiinţa identităţii culturale comune popoarelor de origine latină” şi a medita asupra valorilor culturale şi lingvistice proprii întregii comunităţi latine.

Al XIX-lea congres al Uniunii Latine, întrunit la Paris în zilele de 13 şi 14 decembrie 2000, a decis să aniverseze convenţia constitutivă a Uniunii Latine, semnată la Madrid la 15 mai 1954, scrie siteul Uniunii Latine.

Astfel, cele 36 de state membre ale organizaţiei au ales să declare data de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe