Connect with us

Alba

LIVE VIDEO: Măsurile de siguranță în perioada Sărbătorilor de Paște, anunțate de autoritățile din Alba

Publicat



Autoritățile locale din Alba anunță joi, 21 aprilie, o serie de măsuri pe care le vor pune în aplicare pentru ca cetățenii județului să aibă parte de Sărbători Pascale în singuranță. 

Mai exact reprezentații structurilor MAI din județ susțin o conferință de presă, unde vor anunța principalele măsuri care vor fi puse în practică, în următoarele zile.

UPDATE: 

În perioada 22 – 25 aprilie 2022, poliţişti din judeţul Alba vor acţiona cu efective suplimentare, pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice şi pentru prevenirea oricăror fapte antisociale.

În perioada Sărbătorilor Pascale, poliţiştii din Alba vor fi la datorie, în slujba comunităţii, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, astfel încât toţi cetăţenii din judeţul nostru să îşi petreacă sărbătorile în linişte.

Au fost luate măsuri pentru intensificarea acţiunilor astfel că, peste 160 de poliţişti vor fi pregătiţi să intervină pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta siguranţa cetăţenilor.

Poliţişti din structurile de ordine publică, investigaţii criminale, investigare a criminalităţii economice, arme explozivi substanţe periculoase şi…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

VIDEO ACCIDENT RUTIER la Alba Iulia: Un pieton a fost lovit de o mașină

Publicat

Un pieton a fost accidentat la Alba Iulia, vineri, 10 mai, în jurul orei 14.30. 

Reprezentanții IPJ Alba au precizat că un pieton a fost surprins și accidentat de un autoturism, la intersecția străzilor Vasile Goldiș și Mușețelului din Alba Iulia.

Accidentul s-a produs în jurul orei 14.30. La momentul publicării știrii, pietonul primea îngrijiri medicale la fața locului.

Știre în curs de actualizare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Ultimele articole pe alba24

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Liber la evaziune: Klaus Iohannis a promulgat legea legată de dezincriminarea evaziunii fiscale mai mici de un milion de lei

Publicat

Liber la evaziune: Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea legată de dezincriminarea evaziunii fiscale mai mici de un milion de lei.

Beneficiarii legii sunt cei care fac evaziune de până la un milion de euro. Ei scapă de pedeapsă dacă plătesc dauna produsă bugetului, plus un bonus.

Legea care dezincriminează evaziunea fiscală, dacă prejudiciul e plătit este considerată în mediul economic o ”invitație la hoție”

Președintele Klaus Iohannis a promulgat vineri legea Ciucă – Ciolacu care dezincriminează evaziunea fiscală sub un milion de euro dacă…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Cum vor arăta buletinele de vot la Alba Iulia. Pe ce poziții se află candidații pentru funcția de primar și Consiliul Local

Publicat

Cum vor arăta buletinele de vot la Alba Iulia, cu ocazia alegerilor locale. În data de 9 iunie alegătorii din Alba Iulia vor merge la urne, la vot. 

Aceștia vor avea de ales candidatul pentru funcția de primar al orașului, dar și lista de consilieri locali. Asta pe lângă alegerile pentru șefia Consiliului Județean Alba, consilierii, dar și listele de euro deputați.

Cine candidează la Alba Iulia pentru funcția de primar

La Alba Iulia pentru funcția de primar vor candida:

Gabriel Pleșa (actualul primar) PNL

Voicu Vușcan PSD

Dana Nanu ADU

Călin…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO 10-11 mai: Simpozionul Național cu Participare Internațională GeoCAD, la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia

Publicat

În perioada 10 -11 mai, Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia își deschide porțile pentru comunitatea geodezilor din țară și de peste hotare cu ocazia celei de-a XVI-a ediții a Simpozionului Național cu Participare Internațională GeoCAD.

Deschiderea oficială a evenimentului a avut loc vineri, 10 mai, în Amfiteatrul A9 al Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Tot vineri a fost deschisă și expoziția de aparatură de specialitate, în Corpul H, etaj I din incinta universității.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Uniunea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe