Connect with us

Alba

LIVE VIDEO: Senatorul Călin Matieș trece de la PSD Alba, la AUR. Pleacă de la social democrați după un conflict cu Victor Negrescu

Publicat



Senatorul PSD de Alba, Călin Matieș, trece la AUR. Acesta a ales să plece din partidul în care intrase în urmă cu aproape patru ani, din cauza unui conflict cu europarlamentarul Victor Negrescu. 

La conferința de presă organizată vineri la Alba Iulia sunt prezente câteva zeci de persoane. La eveniment este prezent și deputatul AUR, Dan Tanasă.

Matieș, candidatul anunțat la PSD Alba Iulia merge în partidul condus de George…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Cum a rămas o femeie din Câmpeni fără un portofel plin de euro. Ce a găsit în fața casei, la câteva zile după furt

Publicat

Cum a rămas o femeie din Câmpeni fără un portofel plin de euro. Este vorba despre un caz care a primit o soluționare în recent, din partea magistraților din Câmpeni. 

Mai exact în data de 16 aprilie 2024, magistrații au închis dosarul deoarece nu au putut identifica cine a furat portofelul femeii.

Fapta s-a petrecut în data de 29 septembrie 2023.

Atunci femeia a mers cu bicicleta la sora ei și și-a lăsat portmoneul, într-o plasă, pe portbagajul bicicletei. Când a ieșit afară din locuință și-a dat seama că punga în care se portofelul nu mai era.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Proces la Judecătoria Sebeș între un client Orange și o firmă de recuperare. De ce nu va plăti pentru un abonament HBO

Publicat

O firmă de recuperare a datoriilor a cerut în instanță, la Judecătoria Sebeș, ca un client să fie obligat la plata a aproximativ 3000 de lei. Este vorba despre un client care nu și-a achitat facturile către Orange. 

Drept urmare, datoriile sale au fost preluate de către o firmă de recuperări creanțe. 

Aceștia au calculat că are de plătit suma restantă la Orange, dar și aproape 75 de lei pe zi penalități, plus daune de reziliere a contractului.

În total, suma de 2.930 de lei. Însă, în data de 25 aprilie 2024, magistrații din Sebeș au admis doar o…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Comunicat: PSD Alba și-a lansat echipele de candidați pentru Consiliul Județean și pentru cele 78 de localități din județ

Publicat

Comunicat de presă: Cu bună credință, pentru oamenii din Alba: PSD și-a lansat echipele de candidați pentru Consiliul Județean și pentru cele 78 de localități din județ.

Partidul Social Democrat și-a lansat, vineri seara, la Alba Iulia, echipele de candidați pentru Consiliul Județean, respectiv municipiile, orașele și comunele din județul Alba.

Pentru administrația județeană și pentru primăria municipiului reședință de județ, PSD vine cu doi tineri antreprenori: Corneliu Mureșan – un om cu experiență în zona privată, dar și în administrația…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Un șofer lăsat fără carnet de polițiștii din Alba a mers la Judecătoria Sebeș. Mașina pe care o conducea avea probleme tehnice

Publicat

Un șofer care a fost amendat de polițiști, după ce a fost tras pe dreapta pe Autostrada A1, pe raza județului Alba, a mers în instanță. Motivul? A vrut să scape de amenda de 1305 lei și să nu i se confiște carnetul pentru 90 de zile. 

Acesta a fost sancționat după ce la inspecția autoutilitarei pe care o conducea au fost descoperite mai multe probleme tehnice.

Șoferul a spus că nu a știut de problemele mașinii. Sancționarea a avut loc în data de 9 martie 2022. O decizie în instanță a venit doi ani mai târziu, pe 25 aprilie 2024. Dosarul a fost judecat…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe