Connect with us

Alba

Locuitorii din Alba Iulia pot plăti taxele și impozitele locale, din 10 ianuarie. Modalități de plată

Publicat



Viceprimarul municipiului Alba Iulia, Marius Filimon, a anunțat că din 10 ianuarie, locuitorii orașului vor putea plăti impozitele pe clădiri, terenuri și mijloace de transport.

În conformitate cu Codul fiscal pentru achitarea anticipată și integrală a impozitelor, până la data de 31 martie 2022, se acordă o bonificație de 10% fin valoarea acestora.

Modalitățile de plată a impozitelor sunt următoarele:

– online, pe platforma proprie a Primăriei Alba Iulia – https://portal.apulum.ro/cmsSE;

– online, pe platforma națională www.ghiseul.ro;

– plată electronică folosind servicii de internet banking

– la stațiile de plată SelfPay amplasate în magazinele din Alba Iulia. O stație de acest tip este amplasată în sediul Direcției de Venituri;

– cu numerar la cele patru casierii din sediul Direcției de Venituri;

– prin ordin de plată la bancă sau prin mandat poștal (conturile IBAN se găsesc pe portalul www.apulum.ro).

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

VIDEO ACCIDENT RUTIER pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia, în zona giratoriului: Două mașini implicate

Publicat

Un accident rutier a avut loc marți seara ( 7 mai 2024) pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. Incidentul rutier s-a petrecut în zona sensului giratoriu. 

Accidentul a fost comunicat de reprezentanții ISU Alba, în jurul orei 21.00. 

Potrivit ISU Alba, detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea măsurilor specifice la un accident rutier produs pe șoseaua de centura în municipiul Alba Iulia.

Din primele informații este vorba despre 2 autoturisme implicate, 6 participanți la trafic.

Fără persoane încarcerate, au mai…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Dispută în instanță, între doi vecini din cea mai depopulată comună din Alba. Motivul: Mai multe vaci au cauzat distrugeri

Publicat

Un bărbat din Alba a fost obligat de instanță să ofere despăguburi unui vecin. Motivul: turma de vaci pe care o are a distrus curtea vecinului. S-a întâmplat în Alba, în comuna cu cel mai mic număr de locuitori: Ceru Băcăinți. 

Drept urmare păgubitul a mers în instanță și a cerut ca vecinul să plătească pentru daunele făcute. La mai bine de doi ani de la distrugerile cauzate, magistrații din Alba Iulia au dat o soluție.

Mai exact, în data de 25 aprilie 2024, au dat o decizie în primă instanță. Vecinul care și-a lăsat nesupravegheate vacile, va fi…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Investiții în infrastructura rutieră, la Ocoliș. 9,8 km de drumuri vor fi asfaltate printr-o investiție de peste 7,3 milioane lei

Publicat

Investiții în infrastructura rutieră, la Ocoliș. Două drumuri din comună, în lungime totală de 9,8 km, vor fi asfaltate printr-o investiție de peste 7,3 milioane de lei. 

Primăria Ocoliș a lansat pe 7 mai, în SEAP, o licitație pentru lucrări de modernizare a infrastructurii rutiere în comună.

Valoarea totală a investiției este estimată la 7.374.280,93 de lei, fără TVA.

Potrivit documentației, au fost proiectați în total 9,8 km de drumuri, în intravilanul și extravilanul localităților aparținătoare comunei, astfel:

  • Strada Pociovaliște –…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Peste 3000 de liberali vor fi prezenți miercuri la Alba Iulia. PNL Alba își lansează oficial candidații la alegerile locale

Publicat

Peste 3000 de liberali vor fi prezenți miercuri, 8 mai, la Alba Iulia.  Toți se vor aduna în Piața Cetății din Cetatea Alba Carolina.

Aceștia vor fi prezenți pentru a-i susține pe cei ce vor apărea pe buletinele de vot la alegerile locale și europarlamentare din acest an. 

Mai pe scurt, PNL Alba își va prezenta candidații pentru toate primăriile din județ. Vor fi prezenți actualii primari de orașe ai PNL, dar și toți candidații din comunele județului.

De asemenea va fi lansată oficial și candidatura lui Mircea Hava pentru încă un mandat de euro…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe