Eveniment
Locuitorii din Arhitecților își adună singuri gunoaiele. Huja – ”Nu mă interesează să subiectul”
Cei care locuiesc în Cartierul Arhitecților se plâng mereu de faptul că zona este plină de gunoaie. În principal au reclamat faptul că pubelele nu sunt golite la timp, iar în jurul lor se adună mizerie. Dar, nici câmpul din spatele blocurilor nu arată mai bine. Cei care au construit în zonă au lăsat în urmă mizerie, saci, pet-uri. Câțiva dintre cei care locuiesc în cartier au luat inițiativa unei campanii de igienizare.
Cei care au creat evenimentul Curățăm Cartierul (vezi aici) spun că au luat această inițiativă pentru că de mai bine de un an de zile gunoaiele stau pe câmp, fără ca nimeni să le adune. Mai mult, atunci când bate vântul, pungile de plastic sau peturile sunt împrăștiate peste tot, inclusiv printre blocuri. ”În mare mizeria a…
ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online
Cluj
Programul cu publicul al Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor din Primăria Cluj-Napoca, în minivacanța de 24 Ianuarie
Direcția de Evidență a Persoanelor din cadrul Primăriei Cluj-Napoca are program special de activitate al serviciilor în perioada 24-26 ianuarie 2025, cu ocazia minivacanței de 24 Ianuarie – Mica Unire.
Programul de…
Citește mai mult pe Cluj24
Alba
CMJ Alba: 21 martie, data limită de înscriere pentru învățământul liceal militar, în anul școlar 2025-2026
Biroul informare-recrutare din cadrul Centrului militar judetean Alba desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în învățământul liceal militar pentru anul de învățământ 2025 – 2026.
Absolvenții de gimnaziu din acest an care doresc să urmeze studiile într-un colegiu militar se vor putea înscrie până la data de 21 martie.
Citește și Admitere la Colegiul Național Militar din Alba…
Citește mai mult pe Alba24.ro
Cluj
Circa 30.000 de sindicaliști vor protesta în fața Guvernului, de Ziua Micii Uniri, împotriva „ordonanței-trenuleț”
Alba
Mica Unire de la 24 ianuarie 1859: Cum s-a format țărișoara de la intersecția marilor imperii. Abilitate politică unică în istorie
Mica Unire sau Unirea Principatelor Române de la 24 ianuarie 1859 este evenimentul istoric prin care Moldova și Țara Românească s-au unit sub conducerea domnitorului Alexandru Ioan Cuza, marcând începutul procesului de formare a statului național român modern.
Mica Unire (după unii istorici un nume impropriu pentru actul de atunci dar care este totuși utilizat în mod comun) a fost primul pas spre unirea tuturor…
Citește mai mult pe Alba24.ro