Connect with us

Alba

LOCURI de MUNCĂ în ALBA: 517 posturi la Alba Iulia, Aiud, Sebeș, Câmpeni, Cugir și alte localități din județ. Oferta prin AJOFM

Publicat



Locuri de muncă în Alba: Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Alba a transmis oferta de locuri de muncă disponibile în județul Alba, la data de 21 mai. Sunt vacante 517 posturi în județul Alba, în mai multe domenii.

AICI: ADAUGĂ ANUNȚ ANGAJARE

Agenţia Locală pentru Ocuparea Forţei de Muncă...

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Un tânăr violent din Alba, care a snopit în bătaie un bărbat, trimis de magistrați să lucreze în folosul comunității la muzeu

Publicat

Un tânăr violent din Alba, care a snopit în bătaie un bărbat, a fost trimis de magistrați să lucreze în folosul comunității la muzeu. Este vorba despre un dosar recent finalizat de magistrații din Alba Iulia. 

Tânărul în vârstă de 23 de ani este cunoscut în cartier pentru ieșirile violente pe care le avea față de vecini. Aceste fapte au fost expuse și în fața...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO: Băile Sărate de la Ocnișoara. Au început lucrările de foraj pentru construcția bazei de agrement. Valoarea proiectului

Publicat

Băile Sărate de la Ocnișoara. Au început lucrările de foraj pentru construcția bazei de agrement. În comuna Lopadea Nouă au început recent lucrările de foraj și sondaj pentru construcția Băilor Sărate Ocnișoara, a anunțat primarul joi primarul Marian Cătălin Indreiu. În urma acestor lucrări se va stabili structura straturilor geotehnice și adâncimea de fundare.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Cum l-au pedepsit judecătorii un tânăr din Alba care a bătut o educatoare într-un centru de plasament din Blaj

Publicat

Un tânăr din Alba care a locuit pentru o bună perioadă într-un centru de plasament a fost condamnat după ce a bătut o educatoare.

Femeia a fost băută chiar în centrul de plasament. De la data comiterii faptei și până la o condamnare în primă instanță au trecut aproape doi ani. Între timp femeia și-a dat demisia de la centrul respectiv.

Fapta...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

UPDATE: Accident rutier grav la Cistei. Un bărbat a DECEDAT, după un impact între un camion și două autoturisme

Publicat

Un accident rutier grav s-a produs joi după-amiaza, în jurul orei 16:30, pe DN 14B, pe raza localității Cistei. Un bărbat a decedat, după un impact între un autocamion și două autoturisme.

Polițiștii s-au deplasat la fața...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate