Connect with us

Alba

LOCURI de MUNCĂ în ALBA: 589 de posturi la Alba Iulia, Sebeș, Aiud, Blaj, Câmpeni și alte localități din județ. Oferta prin AJOFM

Published

on



Locuri de muncă în Alba: Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Alba a transmis oferta de locuri de muncă disponibile în județul Alba, la data de 18 iunie. Sunt vacante 589 de posturi în județul Alba, în mai multe domenii.

AICI: ADAUGĂ ANUNȚ ANGAJARE

Locuri de muncă în Alba: Agenţia Locală...

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

FOTO: Pădure de pini din comuna Vințu de Jos, cuprinsă de flăcări. Arde o suprafață de 10 hectare. Acționează pompierii și SVSU

Published

on

Incendiu la o pădure de pini în comuna Vințu de Jos. Pompierii din Sebeș au fost chemați să intervină pentru stingerea incendiului, vineri seara.

Potrivit ISU Alba, la fața locului intervin pompierii cu trei autospeciale.

Acționează și SVSU Vințu de Jos și personal de la Ocolul Silvic.

Incendiul a cuprins o suprafață de circa 10 hectare de pădure.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Ultimele articole pe alba24

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Măsuri stabilite de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Alba, pentru perioada avertizărilor de ploi și inundații

Published

on

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Alba a stabilit măsuri ce vor fi aplicate în perioada de valabilitate a avertizărilor Cod Galben și Portocaliu de ploi și inundații.

S-a dispus operaționalizarea Centrului Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției pentru un răspuns prompt în cazul producerii unor situații de urgență.

La nivelul subunităților subordonate s-a prealertat personalul pentru a fi în măsură să intervină în cazul manifestării unor fenomene meteorologice…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Cum au cercetat polițiștii din Cugir furtul unei plase cu legume din piață. La ce concluzie au ajuns anchetatorii

Published

on

Timp de mai multe luni polițiștii din Cugir au avut activ un caz de furt din piața orașului. Este vorba despre un furtul unei șacoșe de rafie în care se aflau câteva kilograme de legume și o bucată de brânză. 

Deși cazul s-a petrecut în luna februarie a anului în curs, o decizie în instanță a venit abia la sfârșitul lunii septembrie. 

Cazul a fost detaliat de magistrații Judecătoriei Alba Iulia într-o motivare de instanță din data de 24 septembrie 2024.

Situația este una simplă. Un bărbat a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

FOTO-VIDEO: Instalație de nocturnă, montată pe Stadionul Cetate din Alba Iulia. Care sunt costurile suportate de primărie

Published

on

O instalație de nocturnă a fost montată vineri pe Stadionul Cetate din Alba Iulia. Aceasta a fost închiriată de Clubul Sportiv Municipal Unirea, iar banii sunt din bugetul local al municipiului.

Sâmbătă, 28 septembrie, pe stadion va fi meci de la ora 17.00, între CSM Unirea Alba Iulia și ACS Mediaș.

Necesitatea unei instalații de noctură a fost sesizată de mai multe ori. În cazul unor prelungiri la meciurile disputate pe teren, iluminatul corespunzător este important. Și nu doar în aceste cazuri.


Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement