Connect with us

Eveniment

Locurile de joacă din Sibiu în prag de faliment – ”Suntem cei mai marginalizați, nu am beneficiat de niciun sprijin”

Publicat


Pandemia de coronavirus a generat efecte negative asupra mai multor sectoare de activitate. Economia întregii țări a avut de suferit mult și majoritatea operatorilor economici încă luptă din greu să-și reabiliteze sau măcar să poată menține în viață afacerile.

Printre cei mai afectați se numără sectorul Horeca, dar există segmente mult mai vulnerabile în această situație și care au fost neglijate de autorități, lipsindu-i de privilegiile și sprijinul de care cei industria Horeca au beneficiat.

Industria recreativă pentru copii a avut de suferit extrem de mult. Dacă afacerile din industria ospitalității au beneficiat de anumite subvenții de la stat și le-a fost permisă funcționarea la capacitate redusă, cu respectarea regulilor de…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu

ȘTIREA TA pe Ardeal24 - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Eveniment

GCS: 63 de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au murit în ultimele 24 de ore; de la începutul pandemiei – 20.963 de decese

Publicat

Un număr de 63 de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au murit în ultimele 24 de ore, potrivit datelor transmise, luni, de Grupul de Comunicare Strategică.

Conform GCS, este vorba despre 31 de bărbaţi şi 32 de femei, ale unor pacienţi infectaţi cu noul coronavirus, internaţi în spitalele din Alba, Arad, Bacău, Bihor, Brăila, Braşov, Călăraşi, Caraş-Severin, Cluj, Constanţa, Dâmboviţa, Dolj, Gorj, Hunedoara, Maramureş, Olt, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Timiş, Vâlcea şi Bucureşti.

Dintre acestea, două decese au fost înregistrate la categoria de vârstă 30 – 39 de ani, trei decese la categoria de vârstă 40 – 49 ani, cinci decese la categoria de vârstă 50 – 59 de ani, 11 decese la categoria de vârstă 60 – 69 ani, 24 decese la categoria de vârstă 70 – 79 ani şi 18 decese la categoria de peste 80 de ani.

62 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienţi care au prezentat comorbidităţi, iar un pacient decedat nu a prezentat comorbidităţi.

De la începutul pandemiei şi până în prezent, 20.963 de persoane diagnosticate cu infecţie cu SARS-CoV-2 au decedat în România.

Un număr de 186 de cetăţeni români aflaţi în străinătate au murit din cauza COVID-19.

La nivel mondial, până pe 7 martie, au murit 2.536.888 de persoane. AGERPRES/(A – autor: Roberto Stan, editor: Andreea Rotaru, editor online: Adrian Dădârlat)
sursa: Agerpres

Citește mai departe

Eveniment

Mesaj de la Guvern pe Facebook: Situația de la ora 13.00 – Grupul de Comunicare Strategică #Coronavirus #COVID19…

Publicat

Situația de la ora 13.00 – Grupul de Comunicare Strategică
#Coronavirus #COVID19
❗VĂ RUGĂM SĂ VĂ INFORMAȚI DOAR DIN SURSE OFICIALE❗
Detalii aici: https://stirioficiale.ro/informatii

Guvernul României, profile pictureKan een afbeelding zijn van de tekst 'MARTIE 08 INFORMARE ORA 13.00 CONFIRMAȚI +2.280 830.563 VINDECAȚI +1.832 761.631 DECESE +63 20.963 TESTE +10.440 6.538.710 #COVID-19 (CORONAVIRUS) IZOLAȚI 61.500 CARANTINAȚI 50.308 APELURI 112 în ultimele ore 2.530 INFORMAȚI-VĂ DOAR DIN SURSE OFICIALE! RESPECTAȚI RECOMANDĂRILE AUTORITĂȚILOR COMPETENTE! GUVERNUA GRUPUL DE COMUNICARE STRATEGICĂ LAAN'

Facebook / Guvernul României

Citește mai departe

Alba

FLAGRANT și urmărire ca în filme, realizate de polițiștii din Alba Iulia pentru a prinde patru tineri. Ce vindeau aceștia

Publicat

Polițiștii din Alba Iulia au realizat un flagrant pentru a prinde patru tineri din București care vindeau telefoane contrafăcute. Însă, la momentul realizării flagrantului, când unul dintre tineri a fost imobilizat, mașina din care acesta a ieșit, a demarat în trombă. 

În acel moment, polițiștii au început o urmărire ca în filme și i-au oprit pe tineri între Alba Iulia și Teiuș. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 6 martie 2021, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de o tânără din municipiu cu privire la faptul că are suspiciunea că un anunț de pe internet, privind vânzarea unui telefon de marcă, ar putea avea în spate o faptă de înșelăciune, iar telefonul ar putea fi contrafăcut.

Cum au aflat polițiștii de înșelaciune

Totodată, tânăra le-a spus polițiștilor că o prietenă de-a sa ar fi achiziționat un astfel de telefon, iar codul IMEI al telefonului achiziționat de aceasta este identic cu cel al telefonului oferit pre vânzare pe site-ul de internet.

Polițiștii au organizat o acțiune de prindere în flagrant, iar în locația stabilită s-a prezentat un tânăr de 19 ani, care, în schimbul sumei de 5.300 de lei a pus la dispoziția tinerei un telefon mobil contrafăcut.

Acesta a fost imobilizat de…

Vezi mai mult pe Alba24

Citește mai departe

Eveniment

Bilanț coronavirus – 2.280 de cazuri noi în România – La Sibiu sunt 35

Publicat

Până luni, 8 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 830.563 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 761.631 de pacienți au fost declarați vindecați.

Situația la Sibiu

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Sibiu au fost confirmate 35 de cazuri noi de coronavirus.

Situația la nivel național

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 2.280 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos.

Nr. crt. Județ Număr de cazuri confirmate(total) Număr de cazuri nou confirmate Incidența…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu

Citește mai departe