Connect with us

Alba

Loteria Vaccinării: A doua extragere lunară și cea de-a noua extragere săptămânală vor avea loc duminică

Publicat


A noua extragere săptămânală la Loteria de vaccinare şi a doua extragere lunară, cu un premiu de 300.000 de lei, au loc duminică. La extragerea lunară participă persoanele înscrise în perioada 29 octombrie – 26 noiembrie. 

Potrivit reprezentanţilor Loteriei Române, duminică au loc cea de-a doua extragere lunară şi cea de-a noua extragere săptămânală la Loteria de Vaccinare.

La cea de-a noua extragere săptamânală participă numerele de ordine din intervalul 2.909.302 – 3.061.027 corespunzătoare participanţilor care s-au înscris până vineri, la ora 12:00.

La extragerea săptămânală se vor acorda 80 de premii a 10.000 de lei şi un premiu de 100.000 de lei.

La cea de-a doua extragere lunară participă numerele de ordine din intervalul 2.331.900 – 3.061.027, corespunzătoare participanţilor care s-au înscris, conform Regulamentului, în perioada 29 octombrie, de la ora 12.00 – 26 noiembrie, până la ora 12.00.

La a doua extragere lunară se va acorda un singur premiu în valoare de 300.000 de lei.

Extragerile vor fi difuzate pe TVR 1, la ora 20:50.

Rezultatele extragerilor vor fi afişate pe site-ul Loteriei Române, pe site-ul Ministerului Economiei şi pe site-ul Ministerului…
Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Deputatul PNL Florin Roman: „Noul PSD e de fapt vechiul PSD, aceleaşi metehne, ameninţări, şantaj, mizerie”

Publicat

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman, coordonatorul campaniei partidului pentru alegerile locale, a declarat miercuri că „noul PSD e de fapt vechiul PSD, aceleaşi metehne, ameninţări, şantaj, mizerie”.

„Eu ştiu că aici vă e greu, dar nu sunteţi singuri. Asta le-am zis-o şi colegilor din Oltenia, unde, tot aşa, PSD-ul face ce a făcut dintotdeauna, de asta mie îmi place să spun că noul PSD e de fapt vechiul PSD, aceleaşi metehne,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Bărbat din Sebeș, trimis în judecată după ce a spart geamurile unui BMW și și-a agresat fosta soție

Publicat

Un bărbat din Sebeș a fost trimis în judecată pentru distrugere și violență în familie. Dosarul a primit ”undă verde” din partea magistraților din oraș, în data de 16 aprilie 2024. 

Faptele pentru care acesta va fi judecat sunt vechi, din 2019. însă dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară în urmă cu câteva zile. 

Potrivit magistraților, victima era pe atunci fosta soție cu care se afla…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

OFICIAL: Pensiile pe luna mai 2024, plătite înainte de sărbători. Când vor fi virați banii. HG în ședința de joi

Publicat

pensii 2024

OFICIAL: Pensiile pe luna mai, plătite în avans. Plata pensiilor şi a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024, vor ajunge la pensionari înainte de sărbători. 

Guvernul va aproba proiectul de Hotărâre în acest sens, care a fost pus pe ordinea de zi a ședinței de joi.

Proiectul propune devansarea plăţilor cu pensii şi alte drepturi prevăzute de legi cu caracter special în valoare totală de peste 9,331…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Noi servicii online la Primăria Alba Iulia: platformă de gestionare și programare pentru depunerea actelor la ghișeele SPCLEP

Publicat

Noi servicii online la Primăria Alba Iulia. Primăria Alba Iulia a cumpărat recent un sistem de gestionare şi programare online pentru depunerea actelor la ghişeele SPCLEP. Este vorba despre o aplicație care va permite programări online, depunerea de cererii cărți de identitate și înscrierea mențiunii de reședință.

Achiziția a fost făcută prin cumpărare directă, pe platforma SEAP, pe 17 aprilie. Valoarea serviciilor este de 2.960…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe