Connect with us

Cluj

Lovitură pentru chiriașii din Cluj. Familii cu copii și studenți, „tăiați” de la plafonarea facturilor la energie din ianuarie

Publicat


imobiliare marasti cluj e1615369449734.png

Noua Lege a energiei, care ar trebui să intre în vigoare de la 1 ianuarie 2023, va lovi în chiriași. Practic, un proprietar va avea prețul pafonat doar pentru o locuință, nu și pentru altele pe care le dă în chirie. Astfel, se așteaptă ca în marile centre universitare, cum este și Clujul, anul să înceapă cu probleme la plata facturilor.

Nu doar studenții care stau în chirie la Cluj-Napoca, ci și familii cu copii vor avea probleme începând din ianuarie. Aceștia vor fi nevoiți să plătească prețul neplafonat la enengie electrică, respectiv preţul maximal de 1,3 lei pe kilowatt/oră.

Lovitură…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai mult pe Romania24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Polițist din Ciurila, lăudat că a scos din zăpadă o mașină în care se aflau 3 copii sub 8 ani. Operațiunea a durat 4 ore

Publicat

drum zapada e1675582232925.jpg

O clujeancă îi multumește, ”din suflet”, unui polițist din Ciurila – Vlad Paven, care sâmbătă seara s-a  implicat și a ajutat, împreună cu mai mulți colegi, la tractarea mașinii în care se afla femeia împreună cu trei copii minori.

”De la ora 19 pana la 23 a facut eforturi sa ne tracteze din centrul Ciurilei, total inzapezit! Ma deplasam din Ciurila spre Cluj cu 3 copii mici in masina, sub 8 ani, cand am ramas blocati in drumul inzapezit, peste 4 ore.

Impreuna cu colegii lui au coordonat utilajele de dezapezire si ne-au condus in siguranta pana la intrarea in Cluj.

Exista oameni minunati in…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe

Cluj

VIDEO FOTO. Deszăpezirea la Cluj-Napoca. Cu plugurile pe străzi, cu roaba pe trotuare

Publicat

Primăria Cluj-Napoca a transmis, duminică dimineață, situația deszăpezirii în municipiu în perioada 04.02 (ora 18.30) – 05.02 (ora 08.00).

Astfel, firmele au inceput actiunea la 18.30 cu urgentele 1,2,3+statii de autobuze si trotuare, pe care le-au finalizat la ora 22.45. De la ora 22.45, pana la ora 02.25 s-a intrat cu plugurile.
De la ora 02.25 pana la 06.30 s-a reluat actiunea de deszapezire cu materiale pe strazile in panta, poduri, statii CTP si trotuare.

Citește și FOTO. Trafic paralizat în Cluj-Napoca: „Nu s-a intervenit cu material antiderapant încă”

SUPERCOM :
A acționat cu 17 utilaje si 25 de muncitori și a utilizat 122 tone sare și 15 tone clorura de calciu.
BRANTNER:
A acționat cu 12 utilaje și 24 muncitori, a utilizat
1. Sare 235 tone
2. CaCl2: 4 tone
De asemenea, a fost mobilizată Poliția Locală pentru devierea traficului pe anumite strazi pentru facilitarea accesului utilajelor de…

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Expoziția de fotografia ”Chipuri” la Biblioteca Județeană ”Octavian Goga” Cluj-Napoca. Până când o puteți vedea

Publicat

poze 3.jpeg

Fotograful clujean Nelu Dragomir expune în perioada 1 – 10 februarie un număr de 25 de fotografii în cadrul expoziției ”Chipuri” în foaierul Bibliotecii Județene ”Octavian Goga” Cluj-Napoca.

Cea de a 3-a sa expoziție prezintă lucrări cu oameni in miscare in anumite momente din viata cotidiana, surprinși cu ocazia unor evenimente din Cluj-Napoca.

”În decursul anilor am incercat să surprind prin fotografiile mele momente unice, emotie, bucurie, trairile oamenilor surprinsi din prisma aparatului de fotografiat cu ocazia unor evenimente. Sunt la a 3-a expozitie de fotografie, prima fiind in 2020,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe

Cluj

VIDEO FOTO. Ambulanță rămasă înzăpezită în Ceanu Mare. A fost scoasă de voluntarii CERT Transilvania

Publicat

O ambulanță a rămas, sâmbătă seara, blocată în zăpadă în fața unei case din comuna Ceamnu Mare, județul Cluj, iar șoferul nu a mai putut să pornescă.
Ambulanța a fost scoasă de voluntarii CERT Transilvania care au intervenit cu mașini 4X4 și au reușit să o scoată din zăpată.

Nu a fost prima intervenție a CERT în cursul zilei de sâmbătă.

Citește și VIDEO. Mașini blocate de viscol în județul Cluj. Pasagerii, salvați de CERT Transilvania

ambu 2

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe