Connect with us

Alba

”Lovitură” pentru Mafia lemnului din Alba: Un bărbat condamnat după ce a tăiat cinci copaci. Ce motiv a invocat în instanță

Publicat



Un bărbat a fost recent condamnat pentru furt și tăiere ilegală de arbori. O primă sentință a fost dată de magistrații Judecătoriei Câmpeni, în data de 11 iulie 2024. 

Acesta a spus că a tăiat cei cinci copaci din cauza faptului că se afla într-o situația financiară mai dificilă și avea nevoie de bani.

Faptele pentru care a fost acuzat au fost detaliate de magistrați, în motivarea instanței.

S-a întâmplat la sfârșitul…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Dobânzi și penalități ANULATE pentru românii care își plătesc datoriile la fisc. Bonificație și pentru cei cu taxele la zi

Publicat

Dobânzi și penalități anulate pentru românii care își plătesc datoriile până la 25 noiembrie. Ciolacu: Bonificație și pentru cei cu taxele la zi. 

Premierul Marcel Ciolacu anunţă că luni va fi pus în transparenţă publică actul normativ în baza căruia vor fi anulate dobânzile şi penalităţile românilor care au datorii la stat.

Condiția este ca aceștia să își plătească aceste restanţe până la data de 25 noiembrie, potrivit Agerpres.

Vezi și Impozitul de 70% pe averile nedeclarate a INTRAT…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Casa Verde Fotovoltaice 2024: Actele necesare înscrierii în programul prin care statul finanțează instalarea panourilor solare

Publicat

Programul “Casa Verde Fotovoltaice” 2024 începe în septembrie. Bugetul alocat pentru programul “Casa Verde Fotovoltaice 2024” este de două miliarde de lei.

În luna septembrie, Programul ”Casa Verde Fotovoltaice” își deschide porțile pentru cei care doresc să își instaleze panouri solare cu finanțare de la stat. Pe 6 septembrie 2024, începe sesiunea de înscriere a instalatorilor în cadrul programului “Casa Verde Fotovoltaice”.

Înscrierea instalatorilor în program și transmiterea documentelor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Angajări la ISU Alba: Termenul de înscriere la concursul pentru 8 posturi de conducători autospeciale, prelungit

Publicat

Termenul de înscriere la concursul pentru 8 posturi de conducători auto (autospeciale), organizat de ISU Alba, a fost prelungit până pe 9 septembrie. 

Potrivit reprezentanților instituției, candidații nu trebuie să împlinească vârsta de 35 de ani până la data 31 decembrie 2024.

„Avem nevoie de cei mai buni conducători auto! Cu permis de conducere categoriile B și C, diploma de bacalaureat și dorința de a lucra într-un domeniu atât de complex ca cel al situațiilor de urgență”, au transmis…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO: La un pas de accident pe DJ 107C, la intrare în Vințu de Jos. Un șofer a ieșit cu mașina în decor

Publicat

La un pas de accident pe DJ 107C, la intrare în Vințu de Jos. Un șofer a fost la un pas să producă un accident duminică după-amiaza, pe drumul județean DJ 107C, la intrare în localitatea Vințu de Jos.

Șoferul unui autoturism care se deplasa din direcția Vințu de Jos – Alba Iulia a ajuns cu mașina pe contrasens, unde a fost la un pas să lovească un alt autoturism care circula regulamentar, iar mai apoi a ieșit în decor. 

Incidentul a fost surprins de către un participant la trafic, pe o filmare…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate