Connect with us

Alba

Luptatori de jiu-jitsu brazilian din Alba Iulia, pe podium la o competiție națională în Vâlcea. Ce medalii au reușit să obțină

Publicat


Trei sportivi ai clubului Revolution Academy Alba Iulia, secția jiu-jitsu brazilian au participat la o competiție națională. Aceștia au reprezentat orașul la competiția ”The Beast Arena grappling”, eveniment sportiv ce a avut loc în weekend-ul ce a trecut la Vâlcea. 

Este vorba despre Bogdan Dobrescu, Victor Dunca și Nicoale Decean. 

Aceștia au participat la probe gi și no gi. Mai exact, la proba ”gi sportivii poartă kimono,…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Acțiuni ale polițiștilor și jandarmilor din Alba. Amenzi de peste 33.000 de lei și permise reținute

Publicat

Polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat duminică, 26 noiembrie 2023, acțiunile în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.

Potrivit IPJ Alba, în cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 467 de persoane și au fost verificate 313 autovehicule.

Au fost constatate 161 de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

RER Vest-RETIM: Informare despre colectarea deșeurilor pe timp de iarnă și recomandări pentru sezonul rece

Publicat

Asocierea RER Vest – RETIM anunță că, în sezonul rece, echipajele de salubrizare menajeră colectează deșeurile conform graficelor stabilite, în toate zonele.

Potrivit sursei citate, colectarea deșeurilor menajerede la persoanele fizice și agenții economici decurge fără întreruperea activității, în condiții de iarnă.

Recomandări pentru locuitori

Clienților casnici li se recomandă, în cazul precipitațiilor sub formă de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Parada militară la Alba Iulia de 1 Decembrie: Peste 1000 de militari, avioane de luptă F-16 și tehnică militară de Ziua Națională

Publicat

Peste 1000 de militari vor defila la Alba Iulia de Ziua Națională a României, 1 Decembrie. De asemenea pe Bulevardul 1 Decembrie vor trece mai multe tipuri de tehnică militară. 

Cerul va fi survolat de avioane F-16 Fighting Falcon, IAR-99 ȘOIM și C-130 Hercules, au transmis reprezentanții MApN. Parada militară face parte din programul oficial de 1 Decembrie 2023, Ziua Națională a României.

Parada militară la Alba Iulia, de 1…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba împlinește 80 de ani. A funcționat fără întrerupere întreaga perioadă

Publicat

Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba împlinește 80 de ani. Instiuția organizează o serie de evenimente, dedicate acestui moment. 

În urmă cu 80 de ani lua ființă la Alba Iulia prima bibliotecă publică avându-l ca bibliotecar pe profesorul Constantin Dumitrescu.

De atunci biblioteca publică, indiferent de denumirea pe care a purtat-o, a funcționat fără întrerupere timp de 80 de ani.

Pentru a aniversa cei 80 de ani de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe