Connect with us

Alba

Luptătorul de kickbox crescut în Aiud, Benny Adegbuyi, va lupta într-o gală de box la Brașov, împotriva unui sportiv din Ucraina

Publicat



Luptătorul de kickbox crescut în Aiud, Benny Adegbuyi, va lupta într-o gală de box, în luna octombrie, la Brașov. Benny nu a mai luptat în România de cinci ani. 

Adegbuyi va urca în ringul de box împotriva unui boxer din Ucraina, Pavel Krolenko. Cei doi se vor lupta în gala Dracula Boxing Show, pe 11 octombrie. Cei doi vor boxa cu două centuri pe masă: centura IBA International si centura promotiei.

Krolenko,...

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Metoda inedită prin care un minor de 15 ani din Blaj a reușit să fure mai multe sticle de whisky din LIDL. Cum a fost prins

Publicat

Un minor din Blaj care a comis mai multe furturi a fost recent trimis în judecată de magistrații din oraș. La vârsta de 15 ani acesta a descoperit o metodă de a fura sticle de whisky din magazinul LIDL. 

În data de 2 septembrie 2024 magistrații judecătoriei au trecut dosarul de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară. În motivarea instanței magistrații au detaliat modul în care minorul de 15 ani a reușit să fure cele patru sticle de whisky.

Prima fapta pentru care a fost trimisîn judecată,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Cât va sta după gratii un bărbat din Alba Iulia, care a obligat o fetiță să cerșească. Mama fetei a decedat în timpul procesului

Publicat

Un bărbat din Alba Iulia care a obligat-o pe fiica concubinei sale să cerșească pe străzile din Alba Iulia a fost condamnat la închisoare cu executare. Sentința definitivă a fost dată pe 11 septembrie 2024, la Curtea de Apel Alba Iulia. 

În timpul procesului la instanța de fond, Judecătoria Alba Iulia, mama minorei a decedat. Drept urmare, condamnat pentru exploatarea cerșetoriei a fost doar concubinul femeii. 

Faptele pentru care acesta a fost condamnat au avut loc în anul 2022. Cei doi locuiau într-o…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO: Diplome de merit și de apreciere pentru cei mai merituoși pompieri din Alba, cu ocazia Zilei Pompierilor din România

Publicat

Diplome de merit și de apreciere pentru cei mai merituoși pompieri din Alba. Premergător zilei de „13 septembrie – Ziua Pompierilor din România”, la nivelul ISU Alba a fost organizată o activitate festivă în care s-au acordat diplome de merit și de apreciere celor mai merituoși pompieri. Totodată, au fost prezentate pe scurt si principalele repere și rezultate ale activității desfășurate în acest an de către inspectorat.

La această activitate au participat, printre alții, prefectul județului Alba,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VREMEA în ALBA, 13-15 septembrie: Temperaturile scad cu peste 10 grade. Prognoza meteo de weekend, în localități din județ

Publicat

Vremea în Alba: Temperaturile scad cu peste 10 grade la finalul acestei săptămâni, în județul Alba. Sunt anunțate ploi și furtuni, în majoritatea localităților.

Vineri, vor fi maxime de 25 de grade, însă sâmbătă acestea scad la 14 grade Celsius. Duminică va fi ușor mai cald, temperaturile urcând până la 17 grade.

La munte, vor fi între 7 și 19 grade.

Vremea în Alba. Prognoza meteo de weekend, în localități din județ

Vremea în Alba: Vineri, 13 septembrie

  • Alba Iulia: minime de 11 grade…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate