Connect with us

Eveniment

Mai multe persoane bănuite de furturi, au fost prinse de polițiștii din Mureș

Publicat



Arhivă foto

Mai multe persoane bănuite de furturi, au fost prinse de polițiștii din Mureș.

Potrivit unui comunicat al IPJ Mureș, la data de 23 februarie 2023, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Petelea au fost sesizați, de către un bărbat, din Petelea, cu privire la faptul că autoturismul său a fost sustras.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că trei tineri din Petelea ar fi sustras autoturismul în cauză, acesta din urmă fiind depistat în Reghin.

Față de unul dintre cei trei bănuiți, respectiv un tânăr, de 16 ani, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, ulterior, acesta fiind arestat preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate, pentru furt calificat și conducere fără permis.

De asemenea, la data de 24 februarie 2023, polițiștii Secției 13 Poliție Rurală Zau de Câmpie au identificat un bărbat, de 23 de ani, din Miheșu de Câmpie, bănuit de comiterea unei fapte de furt calificat.

În fapt, la aceeași dată, acesta ar fi pătruns, prin efracție, într-o locuință, de unde ar fi sustras 700 de lei și un telefon mobil.

În urma probatoriului administrat, față de cel în cauză, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Mai multe persoane bănuite de furturi, au fost prinse de polițiștii din Mureș. Un bărbat bănuit că a furat boxe audio și produse electrocasnice

La aceeași dată, polițiștii Secției 13 Poliție Rurală Zau de Câmpie au depistat un bărbat, de 34 de ani, din Valea Largă, care, la data de 22 februarie 2023, în cursul nopții, ar fi sustras, dintr-o locuință, două boxe audio, precum și mai multe produse electrocasnice.

Prejudiciul, în valoare de 5.000 de lei, a fost recuperat în totalitate.

Fața de cel în cauză, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Conform sursei citate, la data de 24 februarie 2023, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș au identificat un bărbat, de 30 de ani, din Band, bănuit că, la aceeași dată, ar fi sustras, din scara unui bloc, o centrală termică.

Prejudiciul a fost recuperat, iar față de cel în cauză, a fost luată măsura reținerii pentru 24 ore.

La data de 25 februarie 2023, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș au identificat un bărbat, de 32 de ani, din comuna Gălești, bănuit de o faptă de furt.

În fapt, la data de 3 iunie 2022, acesta ar fi pătruns într-un restaurant, din Târgu Mureș, de unde ar fi sustras 7.700 de lei.

În urma activităților desfășurate, acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș, pentru administrarea întregului material probator.


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

EXPLOZIE într-o garsonieră din Gherla, urmată de incendiu. Locatarii din bloc au fost EVACUAȚI

Publicat

O explozie urmată de un incendiu a avut loc în urmă cu puțin timp într-o garsonieră din Gherla.

Nu sunt informații până acum că ar fi vorba de victime, potrivit ISU Cluj. O femeie a făcut atac de panică și…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

FOTO: Un șofer de Alba a plonjat cu autocamionul în râul Olt. Accident lângă barajul de la Călimănești

Publicat

FOTO: Un șofer de Alba a plonjat cu autocamionul în râul Olt, au transmis reprezentanții IPJ Vâlcea. 

Polițiștii rutieri au intervenit pe Drumul Național 7 CC, la un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale.

Din primele verificări efectuate, s-a stabilit că pe Drumul Național 7 CC, în localitatea Călimănești, din cauze care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, conducătorul unui autotren, un bărbat de 54 de ani, din județul Alba, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare părăsind partea carosabilă.

Autocamionul a fost…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Florin Piersic, externat de la Spitalul Militar Cluj-Napoca

Publicat

Actorul Florin Piersic a fost externat, marți, de la Spitalul Militar Cluj-Napoca unde a fost internat în urmă cu 2 săptămâni pentru o intervenție la un genunchi.

Surse medicale au declarat pentru Cluj24 că…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

9 mai: Premiul Naţional pentru Poezie ”Lucian Blaga” Opera Omnia, ediția a VIII-a, în Lancrăm. Programul evenimentului

Publicat

Premiul Național pentru Poezie „Lucian Blaga” Opera Omnia se va decerna, joi, 9 mai, începând cu ora 11.00, la Casa Memorială ”Lucian Blaga” din Lancrăm. Evenimentul se află la a opta ediție.

Este organizat de Consiliul Județean Alba, Uniunea Scriitorilor din România, Biblioteca Județeană „Lucian Blaga„ Alba, Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sebeș și Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș.

Începând cu anul 2017, din inițiativa Uniunii Scriitorilor din România – filiala Alba-Hunedoara a fost instituit un premiu național pentru…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe