Connect with us

Alba

Mai mulți angajați ai Poștei Române, din Alba Iulia sunt în grevă de două zile. Sunt hotărâți să continue acțiunile de protest

Publicat


Angajații oficiului poștal din gara CFR din Alba Iulia sunt în grevă de două zile. Aceștia sunt hotărâți să rămână în grevă până când cerințele lor vor fi ascultate. 

Mai mulți angajați au precizat pentru alba24.ro că greva va continua și pe parcursul zilei de miercuri, 3 aprilie 2024. Aceștia merg la oficiul poștal, dar refuză să își desfășoare activitatea, în semn de protest. 

La Alba Iulia, la oficiul din gara…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

VIDEO: Ninsoare la Abrud, vineri dimineață. Temperatura a scăzut brusc în timpul nopții, în Munții Apuseni

Publicat

Ninsoare în Apuseni: A nins vineri dimineață la Abrud. Temperatura a scăzut brusc. În doar câteva zile, zona muntoasă a județului Alba a trecut de la vară, la iarnă.

A nins la primele ore ale dimineții atât la Abrud cât și în zonele din apropiere, peste copacii înfloriți.

Mercurul termometrelor a coborât în cursul nopții la minime de 2-3 grade Celsius în aproape toată zona.

Ninsoarea s-a transformat în ploaie în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

SRI va gestiona sistemul informatic al ANAF. Serviciul va avea acces la toate informațiile financiare despre companii și cetățeni

Publicat

SRI va gestiona sistemul informatic al ANAF. Serviciul va avea acces la toate informațiile financiare despre companii și cetățeni.

Proiectul de lege care prevede că SRI va gestiona digitalizarea ANAF, a primit raport favorabil de la comisiile de specialitate și ajunge la votul final din Camera Deputaților.

De menționat că în februarie, a fost aprobat tacit de Senat, fără dezbatere.

Proiectul pentru aprobarea OUG nr. 109/2023 privind…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Deputatul Florin Roman, atac la PSD: Acolo unde sunt comuniştii, că nu sunt socialişti, e sărăcie

Publicat

Deputatul Florin Roman, atac la PSD: ”Acolo unde sunt comuniştii, că nu sunt socialişti, e sărăcie” le-a spus el liberalilor prezenți la lansarea candidaturii la funcția de primar al Blajului a lui Gheorghe Valentin Rotar. 

Deputatul PNL Alba Florin Roman, coordonatorul campaniei partidului pentru alegerile locale, a declarat joi, la Blaj, că preşedintele României „nu poate fi decât de dreapta” şi că ţara „nu poate fi…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Comisia Europeană vrea să reducă şomajul de lungă durată. Cum ar putea fi ajutate persoanele să îşi găsească un loc de muncă

Publicat

Comisia Europeană vrea să reducă şomajul de lungă durată şi să ajute persoanele să îşi găsească un loc de muncă. Comisia a lansat joi o cerere de propuneri în valoare de 23 de milioane de euro pentru a ajuta statele membre ale UE să dezvolte noi modalităţi de combatere a şomajului de lungă durată şi să sprijine revenirea persoanelor pe piaţa forţei de muncă.

Aceasta a fost anunţată în recentul plan de acţiune pentru…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe