Connect with us

Alba

Mai mulți muncitori din Sri Lanka și Bangladesh care au locuit în Alba, interziși în UE timp de maximum cinci ani. Motivul

Published

on



Polițiștii de la Biroul de Imigrări Alba au transmis că 11 cetățeni străini care s-au aflat în județul Alba, în prima jumătate a acestui an, au primit interdicție în statele UE, pentru o perioadă de maxim 5 ani. 

Este vorba despre muncitori din Sri Lanka și Bangladesh.

Date transmise de polițiștii de la Imigrări Alba

Pe linia...

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Ziua naţională a gastronomiei şi a vinului românesc, pe 6 octombrie. Podgoriile din județul Alba

Published

on

Ziua naţională a gastronomiei şi a vinului românesc este sărbătorită în fiecare an, în prima duminică a lunii octombrie.

În 2017, Chef Nico Lontraş, Cezar Ioan (jurnalist, autor, fondator al revistelor „Connaisseur” şi Vinul.ro) şi Cosmin Dragomir (autor, fondator al gastroart.ro, prima revistă specializată în cercetarea istoriei gastronomiei şi ospitalităţii româneşti, dar şi al editurii cu acelaşi nume) au propus un „Manifest pentru gastronomia şi vinurile din România”.

Ei au argumentat…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

6 octombrie – Ziua mondială a mersului pe jos. Plimbările sunt gratis și aduc beneficii extraordinare pentru sănătate. Studii

Published

on

Ziua mondială a mersului pe jos este programată pentru data de 6 octombrie în acest an. Ziua este marcată în primul weekend al lunii octombrie și reprezintă o iniţiativă a Asociaţiei Internaţionale a Sportului pentru Toţi (TAFISA).

Ziua mondială a mersului pe jos se adresează persoanelor din lumea întreagă, indiferent de vârstă, condiţie socială sau abilităţi fizice.

Este încurajat, în special, mersul pe jos şi, în general, este promovată activitatea fizică, o condiţie importantă a unei vieţi…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Ambalajele alimentare pot conține substanțe chimice asociate cancerului de sân

Published

on

Ambalajele alimentare pot conține substanțe chimice asociate cancerului de sân. Informația vinde dintr-un nou studiu realizat de Food Packaging Forum Foundation din Elveția. 

Organizația a identificat 189 de substanțe chimice potențial cancerigene în ambalajele alimentare comune, dintre care 76 ar putea fi transferate în alimente, relatează medicalnewstoday.com.

Cercetarea, publicată în revista Frontiers in Toxicology, arată că plasticul conține cele mai multe substanțe problematice – 143, urmat de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Happy History Hours la Muzeul Palatul Principilor Transilvaniei și Muzeul Principia

Published

on

Happy History Hours la Muzeul Palatul Principilor Transilvaniei și Muzeul Principia. Localnicii și turiștii se vor putea bucura de vizitarea a două obiective importante din Cetatea Alba Carolina la prețul unui singur bilet.

Începând de luni, 7 octombrie 2024, vizitatorii vor avea acces gratuit la oricare dintre cele două obiective turistice, cu prețul unui singur bilet, au transmis reprezentanții Muzeului Palatul Principilor Transilvaniei, într-o postare pe pagina de Facebook a instituției.

Oferta va fi valabilă…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement