Connect with us

Cluj

Mai mulți POLIȚIȘTI și jandarmi la UNTOLD și Electric Castle. Anunțul ministrului de Interne. În vizor, consumatorii de DROGURI

Published

on



jandarmi.jpg

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, anunță că prezența polițiștilor și jandarmilor va fi sportită considerabil la marile festivaluri și alte evenimente cu public numeros, după ce un tânăr care a consumat droguri la Saga, în București, a murit, iar alți doi au ajuns în spital.

Fanii marilor festivaluri de la Cluj, unde se consumă și substanțe halucinogene, vor fi mai atent monitorizați de polițiști și jandarmi în acest an. Anunțul a fost făcut de ministrul de Interne, Lucian Bode, după ce un tânăr de 25 de ani care participa la festivalul Saga, care a avut loc în weekend la București, a murit din cauza unei supradoze.

Mai mulți polițiști și jandarmi la UNTOLD și Electric Castle: Aviz consumatorilor de droguri

UNTOLD și Electric Castle sunt două dintre festivalurile la care au fost depistați tineri care au consumat droguri, drept pentru care sunt în vizorul Ministerului de Interne.

Citește…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai mult pe Romania24


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Cât de NOROCOS să fie Neluțu Varga sau cât de FRAIER să fie neamțul? Împrumuturi de zeci de milioane de euro fără nicio GARANȚIE

Published

on

Cluj24 v-a prezentat în săptămânile trecute împrumuturile în valoare de 61,7 milioane de euro acordate lui Ioan-Gheorghe Varga, patronul CFR-ului, de către neamțul Abris Lelbach, în nume propriu sau prin firmele sale….

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Cluj

UPDATE. FOTO. Bărbat de 83 de ani, dat dispărut. L-ați văzut?

Published

on

Un bărbat în vârstă de 83 de ani, din localitatea Nireș, a plecat de acasă duminică și nu s-a mai întors. Familia a alertat autoritățile.

Un bărbat în vârstă de 83 de ani a plecat de acasă și nu s-a mai…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Cluj

Începe faimosul Târg de vechituri de la Fechetău. A fost ATESTAT în urmă cu 200 de ani

Published

on

Renumitul Târg de Toamnă de la Negreni, din județul Cluj, va avea loc săptămâna aceasta, de joi, 10 octombrie, până duminică, 13 octombrie.

Târgul de la Negreni, atestat încă de la 1815, revine cu o nouă…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Cluj

Antrenorul lui „U” Cluj, Neluțu Sabău, la al doilea trofeu „Antrenorul lunii”

Published

on

Au fost aleși „jucătorul lunii septembrie”, respectiv „antrenorul lunii septembrie”. Antrenorul Universității Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, a câștigat pentru a doua oară titlul de cel mai bun antrenor.

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading
Advertisement