Connect with us

Eveniment

Managerul unui spital anunță că vaccinează pe oricine dorește

Publicat



Managerul Spitalului Găeşti din Dâmbovița, Laurenţiu Beluşică, a anunţatm pe Facebook, că vaccinează pe oricine doreşte, nu numai cadre medicale, pentru a nu arunca dozele de ser neutilizate, scrie MEDIAFAX.

În ziua în care s-a deschis un centru de imunizare anticovid la Spitalul Găeşti – Dâmboviţa, managerul Laurenţiu Beluşică a anunţat că vor fi vaccinate toate persoanele care doresc, nu doar cadrele medicale.

Decizia acestuia trece peste procedura primei etape din strategia de vaccinare în care sunt imunizate doar angajaţii din sistemul sanitar – cei din linia întâi anticovid.

„A fost deschis azi si centrul de vaccinare din spitalul Găești. Administrăm vaccinul anticovid oricărei persoane care se prezintă voluntar la centru”, a anunţat pe pagina sa de Facebook Laurenţiu Beluşică.

Managerul spitalului a declarat pentru Realitatea Plus că refuză să arunce dozele de ser neutilizate şi, prin urmare, a început să vaccineze orice doritor, indiferent de vârstă sau de gradul de risc privind efectele bolii.

Vaccinul scos de la temperatura de minus 80 de grade se poate păstra 5 zile în frigider normal şi 5 ore. Dintr-un flacon se pot face 5 vaccinuri, iar la Spitalul Găeşti nu au vrut toţi să se vaccineze şi ca să nu fie aruncate dozele, se vaccinează la liber.

Sursa: MEDIAFAX

sursa: Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Investiții în infrastructura rutieră, la Ocoliș. 9,8 km de drumuri vor fi asfaltate printr-o investiție de peste 7,3 milioane lei

Publicat

Investiții în infrastructura rutieră, la Ocoliș. Două drumuri din comună, în lungime totală de 9,8 km, vor fi asfaltate printr-o investiție de peste 7,3 milioane de lei. 

Primăria Ocoliș a lansat pe 7 mai, în SEAP, o licitație pentru lucrări de modernizare a infrastructurii rutiere în comună.

Valoarea totală a investiției este estimată la 7.374.280,93 de lei, fără TVA.

Potrivit documentației, au fost proiectați în total 9,8 km de drumuri, în intravilanul și extravilanul localităților aparținătoare comunei, astfel:

  • Strada Pociovaliște –…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Park & Ride-ul de 14,5 milioane de euro de la Aeroportul Cluj, realizat 50%. Emil Boc: Vor fi plantați 300 de copaci

Publicat

Park & Ride cu 863 locuri de parcare care se construiește la Aeroportul Cluj este realizat în proporție de 50%, anunță primarul Emil Boc.

Valoarea investiției este de peste 14,5 milioane de euro.

FOTO. Park &…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Flaviu Udrea: Floreștiul nu mai poate irosi încă patru ani așteptând să se schimbe ceva

Publicat

Flaviu Udrea, candidat din partea Alianței Uniți pentru Florești USR+ARI la funcția de primar al comunei, ne vorbește despre nemulțumirile sale legate de prestația actualei administrații locale și propunerea pe care o face…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Peste 3000 de liberali vor fi prezenți miercuri la Alba Iulia. PNL Alba își lansează oficial candidații la alegerile locale

Publicat

Peste 3000 de liberali vor fi prezenți miercuri, 8 mai, la Alba Iulia.  Toți se vor aduna în Piața Cetății din Cetatea Alba Carolina.

Aceștia vor fi prezenți pentru a-i susține pe cei ce vor apărea pe buletinele de vot la alegerile locale și europarlamentare din acest an. 

Mai pe scurt, PNL Alba își va prezenta candidații pentru toate primăriile din județ. Vor fi prezenți actualii primari de orașe ai PNL, dar și toți candidații din comunele județului.

De asemenea va fi lansată oficial și candidatura lui Mircea Hava pentru încă un mandat de euro…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe