Connect with us

Cluj

Marius Balo ajunge de Paști ACASĂ la Cluj, după 8 ani de închisoare în China

Publicat



marius balo.png

Proefsorul Marius Balo a anunțat că va ajunge de Paști, acasă, la Cluj-Napoca, după cei 8 ani petrecuți într-o închisoare din China. Acesta a fost eliberat în 27 martie, dar nu a putut pleca deoarece zborurile au fost anulate din cauza carantinei totale a orașului Shanghai, pe motiv de COVID.
”Ei bine, dupa aproape o luna de asteptare, am ajuns in sfarsit la aeroport. Mi s-a confirmat azi dimineata noul bilet cumparat de miercuri. Am facut doua teste COVID la doua clinici diferite, mi-am configurat doua aplicatii (WeChat & AliPay) care afiseaza starea de sanatate si rezultatele acestor teste iar apoi am facut o rezervare pentru un taximetru special, acreditat de autoritati, care sa ma aduca la aeroport. Autostrazile sunt libere, drumurile sunt pustii, singurii pietoni pe strazi sunt pisicile. E lumea lor.
Zborul e o odisee in sine si ma duce cu mintea la calatoria inspre casa a lui Odiseu. Maine, sambata, inainte de pranz, voi zbura inspre Hong Kong cu singura companie care pare sa fi primit recent acceptul autoritatillor pentru a efectua zboruri zilnice din Shanghai inspre HK, Cathay Pacific.
Dupa o escala de patru ore in HK, voi lua un zbor de 9 ore inspre Doha, Qatar. Apoi o escala brutala de 9 ore (nu ma plang pentru ca am auzit ca aeroportul e o bijuterie), pentru ca duminica dimineata sa iau un zbor spre Bucuresti. Odiseea va lua sfarsit la ora 19, cand voi ateriza la Cluj.
In ziua de Pasti, nu stiu.. asa s-a nimerit, sa inviez si eu din acest mormant care mi-a fost casa timp de 8 ani de zile. Tin minte ca bunica si mama mai cu seama imi spuneau cand eram mic ca daca se intampla sa mori…

Vezi mai mult pe Cluj24.ro

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

FOTO. Preot clujean: Sărbătoarea Învierii Mântuitorului nostru Isus Hristos este sărbătoarea sărbătorilor

Publicat

Preotul Cornel Felecan, parohul Bisericii “Pogorârea Sfântul Duh” Cluj-Napoca, arată în Sâmbăta Mare că sărbătoarea Învierii Mântuitorului nostru Isus Hristos este ”sărbătoarea sărbătorilor, este bucuria bucuriei…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Mașină intrată într-un copac în județul Cluj. Șoferul, consultat de SMURD

Publicat

Un autoturism a intrat, sâmbătă, într-un copac între localitățile Viștea si Gârbău, șoferul primind îngrijiri medicale din partea unui echipaj SMURD.

Potrivit ISU Cluj, șoferul are aproximativ 20 de ani și…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Florin Piersic își petrece Paștile la Institutul Inimii Cluj-Napoca. E supravegheat atent de medici

Publicat

Actorul Florin Piersic își va petrece Paștile la Institutul Inimii ”Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca unde a fost internat în 30 aprilie. El se află sub atenta supraveghere a medicilor specialiști de aici după ce a fost…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

VIDEO. Emil Boc a mai premiat o clujeancă de 100 de ani. Mesajul primarului

Publicat

Primarul Emil Boc a premiat-o pe Iolanda Vass, cu ocazia împlinirii vârstei de 100 ani, clujeanca centenară despre care Cluj24 a scris aici.

”Am avut plăcerea unei întâlniri deosebite în care am vorbit despre ce…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe