Connect with us

Alba

Marți: Dezbatere publică pentru drumul expres care va lega Autostrada Transilvaniei de Cluj-Napoca

Publicat



Raportul privind impactul asupra mediului pentru construirea drumului expers care leagă autostrada Transilvania de Drumul Național 1, în zona Turda și respectiv Tureni, a fost depus la Agenția pentru Protecția Mediului.

Dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului și a studiului de evaluare adecvată va avea loc la Primăria Tureni, marți, potrivit Cluj24.ro.

Vezi și: LIVE VIDEO: S-a DESCHIS Lotul 2 de pe autostrada A10 între Alba Iulia și Aiud. Se circulă fără întrerupere între Sibiu și Cluj

„Raportul privind impactul asupra mediului şi a Studiului de Evaluare adecvată, pentru proiectul „Construire Drum Expres pentru realizarea conexiunii dintre Autostrada A3 (Zona Turda) şi Drum Naţional DN1 (Zona pentru TURENI)” în comuna Tureni, sat Tureni, nr. F.N., jud. Cluj, a fost depus. Tipul deciziei posibile luate de APM Cluj poate fi emiterea acordului de mediu sau respingerea solicitării de emitere a acordului de mediu”, spun reprezentanţii CNAIR.

Raportul privind impactul asupra mediului poate fi consultat la sediul APM Cluj şi la sediul DRDP Cluj din municipiul Cluj-Napoca. Documentul menţionat este disponibil şi la următoarea adresă de internet: www.apmcj.anpm.ro.

De ce este nevoie de o…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Accident pe DN 75 la Sălciua de Jos. Bărbat lovit de o mașină, pe trecerea de pietoni. A fost transportat la spital

Publicat

Un bărbat a fost rănit într-un accident rutier petrecut pe DN 75 la Sălciua de Jos. Acesta traversa drumul pe trecere de pietoni, în momentul în care a fost lovit de o mașină.

La volanul autoturismului se afla un tânăr de 21 de ani, din Baia de Arieș.

Accidentul s-a petrecut în momentul în care un bărbat în vârstă de 82 de ani, din comuna Sălciua, era angajat în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni, potrivit IPJ Alba.

În urma accidentului, pietonul a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportat la spital.

Cercetările sunt continuate…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Burse școlare 2024. Câți bani primesc elevii în luna mai pentru bursa de merit. Sumele au fost virate către inspectorate și școli

Publicat

Burse școlare 2024. Banii pentru bursele de merit pe care le primesc elevii au fost virați către inspectorate și școli. Data de plată este 15 mai, pentru bursele aferente lunii aprilie.

În unele școli, banii au ajuns încă de la începutul acestei săptămâni, potrivit edupedu.ro.

Suma pentru bursa de merit pentru luna aprilie este influențată de zilele din vacanța de primăvară.

Bursa de merit, calculată după o formulă ce implică numărul de zile de cursuri și numărul de zile de vacanță, ar urma să fie pe luna aprilie de 409 lei, potrivit sursei citate.

Citește mai departe

Alba

INCENDIU într-un sat din comuna Horea: O casă a luat foc

Publicat

Pompierii din Câmpeni au fost chemați să intervină de urgență miercuri, 15 mai, în jurul orei 11.00. Alarma s-a dat într-un sat din comuna Horea. 

Din primele informații o casă din satul Valea Arzii ar fi fost cuprinsă de flăcări.

La fața locului intervin pompierii din Câmpeni cu două autospeciale.

Misiunea este în dinamică, știre în curs de actualizare.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO: A nins pe DN 67C – Transalpina. Șoseaua rămâne închisă, între Rânca și Obârșia Lotrului

Publicat

A nins în noaptea de marți spre miercuri pe DN 67C Transalpina. Drumul între Rânca și Obârșia Lotrului rămâne în continuare închis, carosabilul fiind acoperit de zapadă și gheață, au anunțat miercuri dimineața reprezentanții Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Craiova.

„Pe DN 67C între Rânca şi Obârşia Lotrului (Transalpina), noaptea trecută s-au înregistrat precipitaţii sub formă de ninsoare.

Reamintim că acest sector de drum este închis circulaţiei publice şi facem apel la conducătorii auto să nu intre pe acest sector pentru…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe