Connect with us

Eveniment

Mărturia unui alt student al lui „Domn’ Profesor” – ”Am avut parte de calvarul vieții mele”

Publicat


Înregistrările cu profesorul universitar sibian care a devenit celebru pentru frazele și ”metodele didactice” utilizate, au stârnit mai multe reacții din partea actualilor și a foștilor studenți.

Studenții spun că Eugen Bîrsan are același comportament de peste zece ani de zile. Mulți dintre ei au relatat experiențe care i-au marcat și după care au rămas cu sechele.

Citește și ”Domn’ profesor” narcisist de la Inginerie jignește o studentă – ”Nu ți se pare că ești penibilă?”

Profesorul a jignit o studentă după ce aceasta i s-a adresat cu ”domn’ profesor” în loc de ”domnule profesor”. Tânăra a fost numită penibilă, dar mai apoi profesorul s-a scuzat, spunând că nu asta a fost intenția lui,  ci a dorit să transmită un mesaj constructiv.

CITEȘTE AICI EXPLICAȚIILE PROFESORULUI 

În urma publicării articolului, mai mulți studenți care au avut cursuri cu Eugen Bîrsan, au contactat Ora de Sibiu pentru a relata experiența lor proprie. Conform spuselor, profesorul jignește des studenții și vorbește pe un ton foarte urât.

Studenți marcați pe viață de atitudinea profesorului

”Am fost student la el și am avut parte de calvarul vieții mele. Nu exista oră în care să nu-mi pună vreo poreclă sau să nu se ia de mine din orice motiv, găsea el. Avea treabă și atunci când te vedea îmbrăcat cu o haină de firmă, trebuia sa te întrebe daca e cumparată de la second hand sau e fake. Era frustrat din orice motiv. La fel, când mergeam în laborator, trebuia sa ne ferim de bicicleta lui parcata fix pe calea de acces . Au fost colegi care s-au atins din greșeală de ea și a ieșit o mega lecție de viață. La fel și pe stradă, nu avea loc cu bicicleta de colegele care aveau geanta pe umăr și la următoarea oră trebuia să le țină o morală. Și încă câte a mai făcut…”, spune un student de la Inginerie.

Vezi și VIDEO „Domn’ profesor” de la Inginerie lovește din nou – A mai jignit un student

Un alt student povestește că profesorul universitar mânca în timpul cursului în fața studenților, în timp ce lor le interzicea să facă asta.

”La începutul fiecărui curs/laborator, trebuia să intrăm la fix ca să ne primească, iar apoi ne pierdeam 10-15 minute să ne uităm la el cum mănâncă. Bineînțeles, noi nu aveam voie să mâncăm in fața lui. Avea momente când se uita la anumite persoane și punea întrebări de genul “Cumătra, vrei și tu o bucată de chec?” Vorbea foarte urât, fapt dovedit de fiecare student care a făcut fizică cu el.”, spune un alt fost student de la Inginerie.

De asemenea, au mai fost și alți studenți care au trimis înregistrări din timpul cursurilor, în care profesorul Bîrsan ridica vocea la studenți. De exemplu, în înregistrarea de mai jos, profesorul certa o studentă pentru faptul că nu a răspuns la întrebările pe care dânsul le-a adresat tuturor studenților. Deși studenta a spus că nu a intervenit în discuție pentru că nu știa ce să răspundă, acesta afirma că ar fi trebuit să spună orice, chiar dacă nu știa, ca să arate că este prezentă și să dea dovadă de implicare.

Câteva minute mai târziu, aceeași studentă a fost numită ”nesimțită” pentru faptul că în momentul în care a deschis microfonul, avea televizorul pornit pe fundal.

Menționăm faptul că, înregistrările audio nu au fost furnizate de către studenții care participă la dialog.

sursa: Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

FOTO. Clujenii din Gârbău și Aghireșu vor avea accese noi, betonate, la casele de pe marginea drumului județean

Publicat

Se lucrează pe județean DJ 108C. Clujenii din Gîrbău și Aghireșu, care au case pe marginea acestui drum, vor avea accese noi la proprietăți prin intermediul unui proiect al Consiliului Județean.

Practic, arată…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Horoscop de weekend 20-21 aprilie: Sfârșit de săptămână benefic pentru majoritatea zodiilor. Sfaturi pentru două zile minunate

Publicat

Horoscop de weekend 20-21 aprilie: 

Horoscopul are 12 semne zodiacale, fiecare asociat cu un anumit interval de date în calendarul anului.

Berbec (21 martie – 19 aprilie):

Weekendul acesta este despre auto-reflecție, Berbec. Ia-ți timp să te concentrezi asupra nevoilor tale interioare și să faci lucrurile care îți aduc bucurie.

Poate fi benefic să petreci timp în natură sau să te dedici unor activități creative care te…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Radare de weekend în județul Alba: Lista drumurilor pe care se vor afla echipaje de poliție

Publicat

Radare de weekend în județul Alba. Reprezentanții IPJ Alba au făcut publică lista drumurilor din județ, pe care vor fi amplasate echipaje de poliție dotate cu radare, pentru supravegherea traficului rutier. 

Amplasarea radarelor în perioada 20-21 aprilie 2024

Drumul Naţional 1 – Alba Iulia – Sântimbru – Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut –…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Tânărul din Zlatna care a furat o autoutilitară și s-a răsturnat cu ea pe malul Ampoiului, REȚINUT de polițiști

Publicat

Tânărul din Zlatna care a furat o autoutilitară și s-a răsturnat cu ea pe malul Ampoiului, în timp ce conducea băut și fără permis, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

Potrivit IPJ Alba, la data de 18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Zlatna, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 18 ani, din Zlatna, care…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe