Connect with us

Eveniment

Mărturia unui medic sibian vaccinat anti-covid – „Am început anul cu speranță, aveți încredere în noi”

Publicat



Campania de vaccinare împotriva COVID-19 la Sibiu a început în ultima zi din anul 2020. Până miercuri, peste 1.700 de cadre medicale s-au vaccinat. Printre acestea se numără și medicul cardiolog Andra-Maria Bebeșelea, de la Spitalul General Căi Ferate Sibiu, care a povestit experiența pe pagina sa de Facebook.

Medicul cardiolog Andra-Maria Bebeșelea de la Spitalul CF din Sibiu a povestit, pe pagina de Facebook, experiența vaccinării, menționând că a început anul cu speranța că vom reveni curând la viața normală. Medicul sibian îi îndeamnă pe oameni să aibă încredere și să se vaccineze. vaccinare andra maria bebeselea1

„Mi-e dor… Mi-e dor de zâmbete largi, de îmbrățișări, de întâlniri cu oameni dragi fără să îmi fie teamă că îi pot infecta. Mi-e dor și mie de călătorii, de concerte, de viața normală pe care o aveam înainte și pe care probabil cu toții o prețuiam prea puțin… Am început anul cu speranță. Haideți la vaccinare!

Gândiți cu mintea voastră, cu inima deschisă! Închideți o oră televizorul. Stați cu voi înșivă. Aveți, vă rugăm, un dram de încredere în noi, medicii aceștia huliți, care din martie ducem o luptă prea puțin cunoscută, cu virusul acesta nevăzut cu ochiul liber, și astfel negat de mulți. Aveți încredere în noi, cei care vedem din nefericire zilnic vieți ce ne scapă printre degete, uciși de o boală pe care încă nu o înțelegem îndeajuns și pentru a cărei tratament încă nu avem toate armele. Munca și dramele pe care le trăim zilnic nu ne permit TIMPUL pentru a ține piept valului de mesaje de dezbinare și neîncredere și de teorii conspiraționiste. Aveți un pic de încredere într-o medicină ce se dezvoltă de zeci de ani, în oameni care își dedică viața vindecării altora”, este mesajul medicului sibian.

vaccinare andra maria bebeselea 22

Andra-Maria Bebeșelea mai spune că refuză să creadă că există minți diabolice care să conceapă un vaccin care să facă rău întregii omeniri, iar vaccinarea să înceapă tocmai cu cadrele medicale.

„S-au văzut de-a lungul istoriei boli aparent incurabile, eradicate prin Lumina pe care Dumnezeu a trimis-o Omenirii prin Știință! Haideți să nu ne întoarcem în Evul Mediu. Dumnezeu lucrează prin Oameni. Știința nu e opusul Credinței. Pământul nu este plat. Nu ne putem arunca în mijlocul drumului, cerându-i lui Dumnezeu să ne salveze El. Nu putem să nu facem nimic din ceea ce ne cere obligația noastră morală și civică – de a respecta dreptul fundamental la viață al celor din jur și al nostru, refuzând să purtăm mască, sau refuzând să respectăm normele de distanțare, sau refuzând să ne vaccinam. Nu putem pune totul în cârca lui Dumnezeu. El ne trimite toate aceste încercări, însă tot El trimite ajutorul, dar trebuie să avem ochi să îl vedem. Totul încearcă să ne dezbine… divide et impera… Haideți să ne unim cu toții forțele, să trecem împreună de această grea încercare. Haideți să încheiem acest capitol Covid-19! Curaj! Eu m-am vaccinat! Voi?”, mai scrie medicul sibian.

Sursa foto: Profil Public Facebook

sursa: Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

VIDEO. Poliția Locală Cluj-Napoca ajută o familie de rățuște să ajungă în Canalul Morii

Publicat

O familie de rățuște a fost escortată de un polițist local prin centrul orașului Cluj-Napoca, vineri dimineață. 

Un polițist local s-a remarcat în dimineața zilei de vineri, 3 mai. Agentul Ionuț Mazăre a…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Raport Reporteri fără Frontiere: Serviciile secrete din România vor influență mai mare. Mecanisme corupte de finanțare a presei

Publicat

Raport Reporteri fără Frontiere: organizația internațională spune că serviciile secrete din România vor să obțină o putere și o influență mai mare prin intermediul presei și că mecanismele de finanțare ale mass-media sunt corupte.

Mecanismele de finanțare a mass-media din România sunt adesea opace, chiar corupte, arată cel mai nou raport privind libertatea presei în lume publicat vineri de Reporteri Fără Frontiere, citată de G4Media.

Organizația arată că ”practica larg răspândită de deturnare a fondurilor publice către mass-media, într-o manieră…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Lumina Sfântă: Miracolul Luminii de la Ierusalim. Controversele din jurul evenimentului: minune sau minciună veche de sute de ani?

Publicat

Lumina Sfântă: Miracolul Luminii de la Ierusalim, cunoscut și sub numele de „Sfânta Lumină” sau „Focul Sfânt”, este un fenomen anual care are loc în ziua Sâmbetei Mari în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în ajunul Paștelui ortodox.

Acest eveniment este considerat miraculos de către credincioșii ortodocși și este asociat cu învierea lui Isus Hristos.

Focul se manifestă diferit în fiecare an, iar în primele minute după ce se aprinde, în mod ciudat, nu frige.

Lumina Sfântă: Miracolul Luminii de la Ierusalim

Miracolul Luminii este o…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

„Rădăcinile Credinței: Călătorie prin Timp și Cunoaștere”, expoziție de carte religioasă veche, la Muzeul Palatul Principilor

Publicat

În perioada 7-19 mai, la Muzeul Palatul Principilor Transilvaniei din Alba Iulia este disponibilă expoziția „Rădăcinile Credinței: Călătorie prin Timp și Cunoaștere”, ce reunește o impresionantă colecție de carte religioasă veche, dar nu numai, volume rare, tipărite între anii 1588 și 1856.

Fie că au văzut lumina tiparului în tipografiile mănăstirești ori mitropolitane de la noi, fie în cele de la curțile domnești, majoritatea cărților selectate au reprezentat rădăcinile credinței pentru cei în mâinile cărora și-au găsit rostul, spre…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe