Connect with us

Eveniment

Mașinile vechi care o să valoreze o avere în viitor. Ce mașini să nu vindem

Publicat



Mașina dumneavostră veche poate costa o avere. Iată ce mașini se vor vinde extrem de scump pe piața automobilelor în viitor. Motto-ul după care ar trebui să vă ghidați este: cumpărați ieftin și vindeți scump. Acesta este și motto-ul după care se ghidează fiecare agent de bursă, agent imobiliar sau vânzător de mașini.

 

Iar piața de mașini second hand funcționează după același principiu. Prin urmare, nu este de mirare că există nenumărate oportunități de a cumpăra mașini ca investiție.

Cu toate acestea, a fi colecționar de mașini de ultimă generație necesită o investiție considerabilă precum și costuri de transport nu tocmai neînsemnate. Pe lângă asta, este obligatorie și să dețineți o mulțime de cunoștințe aprofundate despre…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Un avion s-a stricat pe Aeroportul din Cluj. Zeci de turiști au plecat cu întârziere spre Hurghada

Publicat

Incident neplăcut pentru zeci de turiști care au fost nevoiți să aștepte cu orele pentru a pleca spre destinația de vacanță. Asta după ce avionul cu care urmau să zboare spre Hurghada s-a srtricat pe Aeroportul din…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Candidata PSD pentru Primăria Lopadea Nouă, respinsă de Judecătoria Aiud. PNL Alba a contestat listele de susținere

Publicat

Propunerea de candidat pentru Primăria Lopadea Nouă, din partea PSD Alba a fost respinsă în instanță. Este vorba despre o decizie la Judecătoria Aiud, după o contestație făcută de PNL Alba. 

Mai exact PNL Alba a contestat listele de semnături depuse pentru susținerea candidatului PSD la Primăria Lopadea Nouă, Ildi Pop. Aceștia au spus că listele nu sunt întocmite legal, deoarece la zeci de persoane care au semnat nu apare data nașterii complet, ci doar anul.

De asemenea PNL Alba a contestat și lista cu semnături pentru consiliul local, listă depusă de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Rezultate REMARCABILE pentru ELEVII clujeni la etapa națională a Olimpiadei de Chimie

Publicat

Elevii clujeni care fac parte din lotul care a participat la etapa națională a Olimpiadei de Chimie din acest an au obținut rezultate de exepție.

Elevii clujeni s-au întors cu premii și menținuni de la acest…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Vinerea Mare, Vinerea Patimilor, Vinerea Neagră: Ziua în care Iisus a fost răstignit pe cruce. Semnificații, tradiții, obiceiuri

Publicat

Vinerea Mare, Vinerea Patimilor, Vinerea Neagră este una dintre cele mai importante sărbători din calendarul creștin ortodox.

Ea marchează ziua în care Hristos a fost răstignit pe cruce. În tradiția ortodoxă, Vinerea Mare este o zi de post sever, în care credincioșii se roagă și meditează asupra suferinței și morții lui Isus Hristos pentru mântuirea oamenilor.

URĂRI DE PAŞTE 2024 Mesaje și FELICITĂRI de Învierea Domnului. Transmite un gând bun celor dragi de Sărbători

Iată câteva aspecte importante legate de Vinerea Mare în tradiția…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe