Connect with us

Alba

Măsuri de sprijin pentru plata energiei electrice. Ce se întâmplă cu facturile la curent în 2025. Precizările ministrului Energiei

Publicat



Măsuri de sprijin pentru plata energiei electrice. Noile facilități pe care statul le-ar putea acorda anul viitor românilor, pentru plata facturilor la energia electrică, vor ține cont de criterii precum salariul și nivelul venitului din gospodării și nu de consum, cum este în prezent.

Potrivit ministrului Energiei, Sebastian Burduja, românii care consumă peste 300 de kilowați oră vor avea facturi mai mici, iar pentru cei cu venituri reduse va veni cu un plan de ajutor.

„Din primele estimări pe care noi…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Miriam Bulgaru, lăudată de președintele Federației Române de Tenis. A urcat pe cea mai bună poziție din carieră în clasamentul WTA

Publicat

Tenismena Miriam Bulgaru, originară din Alba Iulia, a fost lăudată de preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, în urma victoriei sale la turneul Ţiriac Foundation Trophy (WTA 125).

Acesta a afirmat faptul că sportiva este o jucătoare de perspectivă și i- apreciat prestația în cadrul turneului.

Miriam ocupă în prezent cea mai bună poziție în WTA din cariera ei de până acum.

Ea a fost felicitată și de Simona Halep și de Nadia Comăneci, în cadrul festivității de premiere.


Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Sute de persoane și autovehicule controlate de polițiștii și jandarmii din Alba. Amenzi în valoare de 49.305 lei

Publicat

Polițiștii și jandarmii din Alba au aplicat amenzi în valoare de 49.305 de lei, în cadrul unor acțiuni desfălurate pe drumurile din județ.

Potrivit IPJ Alba, luni, 16 septembrie 2024, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.

În cadrul acțiunilor desfășurate, au fost legitimate 433 de persoane și au fost…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Tânăr din Blaj, reținut de polițiști după ce a fost prins băut la volan. Ce pățești dacă refuzi proba de sânge

Publicat

Un tânăr din Blaj a fost reținut de polițiști după ce a fost prins băut la volan. Acesta s-a opus recoltării de sânge, pentru a i se stabili alcoolemia. 

”La data de 15 septembrie 2024, în jurul orei 15.00, polițiștii rutieri din Blaj, în timp ce acționau pe raza municipiului, au oprit, pentru control, un autoturism care era condus de un tânăr de 24 de ani, din Blaj.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Accident la Vinerea: O persoană posibil încarcerată

Publicat

Accident la Vinerea: O persoană posibil încarcerată. 

Secția de pompieri Sebeș intervine pentru asigurarea măsurilor specifice și prim ajutor medical la un accident rutier produs luni, în jurul orei 13:00.

Potrivit reprezentanților ISU Alba, din informațiile preliminare ar fi vorba despre un autoturism implicat, posibil o persoană încarcerată.

La fața locului au fost trimise o autoutilitară de stingere cu apă și spumă, un echipaj de prim ajutor și o ambulanță SAJ cu medic.


Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate