Connect with us

Alba

Măsuri după tragedia de la internatul liceului din Harghita, clădire administrată de Arhiepiscopia Romano-Catolică de Alba Iulia

Publicat



Tragedia de la internatul Liceului ”Tamasi Aron” din Odorheiu Secuiesc se află în atenția autorităților. Un elev de 17 ani a murit, o fată a fost grav rănită și alte două au suferit traumatisme, după ce o parte a clădirii s-a prăbușit, luni după-amiaza.

Clădirea aparține Arhipiscopiei Romano-Catolice de Alba Iulia. Poliția a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Prefectul de…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Doi șoferi din Alba Iulia și Zlatna, prinși de polițiști în timp ce conduceau sub influența băuturilor alcoolice

Publicat

Doi șoferi din Alba Iulia și Zlatna au fost prinși de polițiști în timp ce conduceau autoturisme, fiind sub influența băuturilor alcoolice. 

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de  0,42 mg/litru alcool pur în...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Cinci bărbați din Sântimbru, reținuți de polițiști. Au provocat un scandal și s-au luat la bătaie, în zona Sântimbru Fabrică

Publicat

Cinci bărbați din comuna Sântimbru au fost reținuți de polițiști după ce au provocat un scandal și s-au luat la bătaie, în zona Sântimbru Fabrică.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Drama unor familii care se dezbină, tema de luni a festivalului de teatru de la Alba Iulia: ”La câțiva oameni distanță de tine”

Publicat

A doua zi a Festivalului de Teatru ”Povești” din Alba Iulia sta sub semnul familiei. Dacă prima parte a zilei a fost marcată de relația părinte-copil, seara va aduce pe scenă o temă care a afectat zeci de generații, în ultimii 30 de ani: migrația. 

”La câțiva oameni distanță de tine” se va juca de la ora 19.00 pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia.

Regia și coloana sonoră este semnată de...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Elevi ai Colegiului Militar din Alba Iulia, Premiul I și Premiul III la Concursul național Problema Solvenda România

Publicat

Elevii Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia care sunt pasionați de istorie, creativi și cu abilități de rezolvare a problemelor au ocupat podiumul la cea de-a IX-a ediție a Concursului naţional Problema Solvenda România. Concursul, interdisciplinar, include mai multe domenii de știință și reunește an de an tineri care își valorifică noțiunile, ideile și informațiile pe care le dețin din domeniul istoric, încercând să reconstituie după propriile idei, evenimente reale.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe