Connect with us

Alba

Măsuri dure de AUSTERITATE la stat: se opresc angajările, se limitează sporurile și achizițiile. Banii nefolosiți, luați de Guvern

Publicat



Măsuri dure de austeritate la stat: Se opresc toate angajările. Banii necheltuiți pentru proiectele cu fonduri UE, PNRR și fonduri bugetare sunt luați de guvern. Se interzic cheltuielile cu mobilier, mașini, consultanță, training. Se limitează sporurile pentru bugetarii care gestionează fonduri UE. Se opresc o serie de plăți. 

Guvernul are în vedere limitarea acordării unor drepturi de care beneficiază anumite categorii de personal din sectorul bugetar.

Ministerul Finanțelor a propus o serie de măsuri de…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Comunicat: Delegația PNL Alba a votat, ÎN UNANIMITATE, validarea candidaturii lui Nicolae Ciucă pentru alegerile prezidențiale

Publicat

Delegația liberalilor din Alba a votat, ÎN UNANIMITATE, validarea candidaturii lui Nicolae Ciucă pentru alegerile prezidențiale din acest an. 

50 de membri ai Organizației Județene Alba a Partidului Național Liberal au fost prezenți, duminică, în capitală, la Palatul Parlamentului, la Consiliul Național al PNL.

În cadrul întâlnirii, a fost validată candidatura lui Nicolae Ciucă pentru alegerile la cea mai înaltă funcție în statul român.

Nicolae Ciucă a ajuns la Consiliul Național direct din zonele…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Echipa de fotbal a avocaților din Alba a participat la cupa Baroului Argeș. Care au fost avocații care au reprezentat județul

Publicat

Echipa de fotbal a avocaților din Alba a participat în acest weekend la cupa Baroului Argeș. O competiție de fotbal la care au participat 29 de barouri din țară. 

Avocații din Alba care au mers să reprezinte baroul sunt: Răzvan Gâlea (decanul baroului) Ionuț Filipescu, Cosmin Arion, Sorin Plesa, Moisa Petre, Razvan Mihailescu, Alexandru Pățan, Cristian Popovici, Marius Nicoara, Constantin Cojan și Emil Popescu.

Aceștia au jucat trei meciuri împotriva Barourilor din Cluj, Vâlcea și Ilfov.

Ce rezultate au…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Bărbat din Teiuș, trimis în judedcată după ce a fost tras pe dreapta de polițiștii rutieri. Ce a indicat aparatul de drug test

Publicat

Un bărbat va ajunge în fața magistraților din Aiud, după ce a fost tras pe dreapta de polițiștii din Teiuș. Mai exact acesta a fost testat pozitiv, la un drug test, pentru THC. 

THC-ul este substanța activă din cannabis. În data de 10 septembrie 2024, magistrații Judecătoriei Aiud au admis rechizitoriul procurorilor. 

Bărbatul va fi judecat după ce a fost tras pe dreapta în dimineața zilei de 8 aprilie 2024, în jurul orei 8.00, pe o stradă din Teiuș.

Polițiștii l-au testat cu aparatul drugtest care…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Polițiștii din Alba au dat în ultimele 48 de ore amenzi în valoare de aproape 54.000 de lei. Care au fost principalele abateri

Publicat

Polițiștii din Alba au dat în ultimele 48 de ore amenzi în valoare de aproape 54.000 de lei. Este rezultatul unor acțiuni desfășurate în ultimele două zile, pe străzile din județ. 

Rezultatul acțiunilor a fost comunicat de reprezentații IPJ Alba, în buletinul de presă din 15 septembrie. 

Potrivit IPJ Alba, în cadrul activităților desfășurate, au fost efectuate, prin intermediul aplicației eDAC, 665 de verificări de persoane și 432 de verificări de autovehicule, pentru a preveni și combate posibile…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate