Connect with us

Eveniment

Meci decisiv pentru sportivele de la Volei Alba Blaj în grupele Ligii Campionilor. De ce scor au nevoie pentru a merge mai departe

Publicat


325780645 551306150266761 5446424463940740909 n 1000x600.jpg

Sportivele de la Volei Alba Blaj întâlnesc miercuri, 1 februarie 2023, pe jucătoarele campioanei Franței, Volero Le Cannet, în penultima etapă a grupei B din Liga Campionilor.

Partida se va disputa în Sala Sporturilor din Târgu Mureș și va începe la ora 19:00. Meciul va fi transmis în direct de TVR 2.

Meciul este unul decisiv pentru locul secund din grupa B. Reprezentații clubului sportiv transmit pe site-ul echipei că este neapărat nevoie de o victorie de 3 puncte, 3-0 sau 3-1, pentru a spera la ocuparea locului doi, calificant în faza următoare a competiției. În…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai mult pe Romania24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

FOTO. Piața volantă de lângă Cluj Arena va funcționa zilnic. Terenul a fost modernizat

Publicat

tTerenul pentru piata volanta de langa stadionul Cluj Arena a fost modernizat, Primăria Cluj-Napoca fiind pregătită sa primească producătorii agricoli din tot județul in fiecare zi din săptămână, a anunțat primarul Emil Boc.
Piața volantă funcționează acum doar marți și sambata.
”Susținem producătorii locali și oferim clujenilor produse sanatoase și la cel mai bun pret posibil”, a precizat Boc.

piata 2

piata 3

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Eveniment

FOTO: Un grup de elevi de la Școala Gimnazială „Simion Bărnuțiu” , în vizită la sediul Primăriei Zalău

Publicat

sursa foto: Facebook / Primăria Municipiului Zalău

Un grup de elevi de clasa a V-a de la o școală gimnazială din municipiul Zalău, județul Sălaj, au fost în vizită la sediul Primăriei.

Potrivit Primăriei Zalău, primarul Ionel Ciunt și administratorul public Călin Cristian Forț au primit cu bucurie vizita unui grup de elevi de clasa a V-a de la Școala Gimnazială “Simion Bărnuțiu”.

Aflați în Săptămâna Altfel și implicați în proiectul demarat de Centrul Național de Informare și Promovare Turistică, Turist la mine acasă, elevii au vizitat și clădirea Primăriei Municipiului Zalău, clădire de patrimoniu înscrisă în lista monumentelor istorice.

În cadrul turului în sala de ședințe a instituției, primarul Ionel Ciunt a făcut o scurtă prezentare a clădirii, respectiv a sălii și le-a vorbit copiilor despre rolul administrației locale.

sursa foto: Facebook / Primăria Municipiului Zalău

Citește mai departe

Cluj

UBB înființează „Centrul de Prevenție Covid-19 și alte Boli Infecțioase”, în cadrul programului UBBMed

Publicat

Universitatea ”Babeș-Bolyai” (UBB) Cluj-Napoca a înființat „Centrul de Prevenție Covid-19 și alte Boli Infecțioase” care va funcționa în cadrul programului UBBMed (Postgraduate Progam for Bio-Behavioral Integrative Medicine), anunță universitatea.

Cu o investiție inițială de aproximativ 1.000.000 lei, din fonduri nerambursabile și proprii, care va fi ulterior completă în funcție de activitățile derulate, obiectivul general al Centrului îl reprezintă creșterea capacității de gestionare a crizelor sanitare, prin diminuarea riscului de propagare a infecțiilor în cadrul comunității UBB, precum și asigurarea condițiilor de adecvare a…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Stația Posada din Cluj-Napoca, aferentă liniilor 18, M11 și M12, relocată temporar

Publicat

Stația Posada din Cluj-Napoca a fost relocată temporar, anunță Compania de Transport Public Cluj-Napoca.

Stația a fost mutată din cauza unor lucrări.

Stația Posada din Cluj-Napoca, aferentă liniilor 18, M11 și M12, relocată temporar

Asdtfel, începînd de marți, 28 martie, stația unde opreau autobuzele de pe liniile 18, M11 și M12 a fost relocată în Piața Avram Iancu – stația Finanțe, ca urmare a lucrărilor de amenajare a alveolei de autobuz.

După finalizarea lucrărilor, stația Posada va reveni la vechiul amplasament, a anunțat CTP Cluj-Napoca.

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe