Connect with us

Alba

Medicii stomatologi, obligați să-și instaleze la cabinete un model unic de firmă. Ce elemente trebuie să conțină OBLIGATORIU

Publicat



Medicii stomatologi sunt obligați să-și instaleze la cabinet un nou model de firmă. Colegiul medicilor Stomatologi a stabilit un model unic pentru toți dentiștii din România. Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial din 5 aprilie 2022. Noul model  trebuie să conțină mai multe elemente de indentificare ale medicului stomatolog.

În Colegiul Medicilor Stomatologi din România a emis o DECIZIE privind aprobarea modelului unic la nivel național al firmei utilizate de formele de exercitare a profesiei de medic stomatolog. Decizia se aplică începând din 5 aprilie, documentul fiind publicat în Monitorul Oficial

În conformitate cu prevederile art. 533 din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății, republicată, cu modificările și completările ulterioare, denumită în continuare Legea nr. 95/2006, precum și ale art. 34 din Regulamentul de organizare și funcționare a Colegiului Medicilor Stomatologi din România, adoptat prin Decizia Adunării generale naționale a Colegiului Medicilor Dentiști din România nr. 5/2007, cu modificările și completările ulterioare, denumit în continuare Regulamentul de organizare și funcționare, în vederea aplicării prevederilor art. 74 alin. (3) din Codul deontologic al…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Atenționare meteo Cod Galben de vânt puternic în Alba și alte județe din țară, până la ora 23.00. Zonele vizate

Publicat

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis atenționare Cod Galben de vânt puternic. Aceasta este valabilă în Alba și alte județe din țară, până la ora 23.00.

În Alba, este vizată zona montană din sud (Munții Șureanu), dar intensificări ale vântului sunt semnalate și în restul județului.

Vremea până în 17 iunie. Variații mari de temperatură și perioade cu ploi sau furtuni. Prognoza meteo pe patru săptămâni

Atenționaremeteo Cod Galben de vânt puternic: 17 mai, orele 10.00-23.00

În intervalul menționat, în Banat, Maramureș, cea mai…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Vremea până în 17 iunie. Variații mari de temperatură și perioade cu ploi sau furtuni. Prognoza meteo pe patru săptămâni

Publicat

Vremea până în 17 iunie. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a prezentat prognoza de vreme pentru următoarele patru săptămâni. 

Până la finalul lunii mai, temperaturile vor varia între 21 și 27 de grade. Zile mai răcoroase vor fi în intervalul 29-30 mai. Temperaturile vor avea variații semnificative.

Va mai ploua săptămâna viitoare, în majoritatea regiunilor, mai ales în sudul și nordul țării, dar și la munte, unde vor fi furtuni. Noi precipitații sunt anunțate în jurul datei de 28 mai, în centru, sud și nord-est.

Vremea de weekend în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO: Elev al Seminarului Teologic din Alba Iulia, premiul I la faza județeană a Olimpiadei „Meșteșuguri artistice tradiționale”

Publicat

Darius Luca, elev în clasa a XI-a la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” din Alba Iulia, a obținut locul I la faza județeană a Olimpiadei „Meșteșuguri artistice tradiționale”. Astfel, acesta s-a calificat la faza națională a olimpiadei. 

„Marți, 14 mai 2024, a avut loc la Palatul Copiilor din Alba Iulia faza județeană a Olimpiadei „Meșteșuguri artistice tradiționale”. Aceasta este un concurs dedicat elevilor care prezintă interes și aptitudini pentru meșteșuguri tradiționale.

Seminarul nostru a fost reprezentat de către elevul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Cu trenul la mare. Programul estival de transport „Trenurile Soarelui”, al CFR Călători începe la jumătatea lunii iunie

Publicat

Cu trenul la mare: Programul estival de transport „Trenurile Soarelui”, al CFR Călători, va începe în noaptea de 14 spre 15 iunie şi va fi operaţional până la data de 8 septembrie.

Turiştii vor avea la dispoziţie 30 de trenuri ce vor asigura, zilnic, legături directe din toată ţara, cu staţiunile de la Marea Neagră şi cu Delta Dunării, transmite Radio România Actualități.

Totodată, CFR Călători reaminteşte celor interesaţi că pot beneficia de mai multe reduceri din tariful de transport, la cumpărarea unui bilet dus-întors sau cu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe