Connect with us

Cluj

Medicul clujean Lorant Szentagotai a câștigat lupta cu virusul COVID-19

Publicat


Lorant Szentagotai (71 ani), medicul căminului pentru Seniori Theodora din Cluj-Napoca, a câștigat lupta cu virusul COVID-19 după ce a fost în stare gravă, fiind intubat pe secția ATI a Spitalului de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca.

Deputatul Emanuel Ungureanu a dat vestea cea bună, spunând că ,,după trei zile critice, chiar în Ajunul Crăciunului, cu efortul formidabil al personalului medico-sanitar din Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca, doctorul Szentagotai și-a revenit și a fost detubat”.

În acest moment, medicul Lorant Szentagotai este îngrijit pe una din secțiile spitalului.

“Domnul doctor Lorant Szentagotai transmite un cuvânt de recunoștință personalului medico-sanitar din Spitalul de Boli Infecțioase, sutelor de persoane care s-au rugat pentru sănătatea lui și a celorlalți bolnavi și reprezentanților mass-media care au relatat cu decență situația medicală în care s-a aflat acesta și bolnavii din Căminul Theodora”, a mai spus Emanuel Ungureanu.

Citește și

Doctorul Szentagotai, internat la Spitalul de Infecțioase. Starea sa de sănătate s-a deteriorat din cauza COVID. Bătrânii de la Casa Teodora au nevoie de un medic

În urma focarului de COVID-19 de la căminul…

Citește mai mult pe Cluj24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cluj

Zilele Clujului aduc MUSICALURILE Fantoma de la Operă, Mamma Mia, Moulin Rouge, Cats și Grease pe scena din Iulius Parc

Publicat

Unul dintre cele mai dinamice și efervescente oraşe multiculturale din România, guvernat de energie creativă și cu o personalitate vibrantă – Cluj-Napoca – marcheză în acest weekend „Zilele Clujului”. Cu aceeași orientare spre cosmopolitism, artă sub toate formele, dar și spre comunitate, Iulius Mall Cluj s-a alăturat evenimentului, iar în Iulius Parc clujenii se pot bucura, vineri 7 octombrie 2022, de musicalul „Best of Broadway”. Totodată, până pe 9 octombrie, în zona Atrium, vizitatorii pot avea o experiență exotică și uluitoare la expoziția The Taranterra Project.

iulius parc

iulius parc

Iulius…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe

Cluj

A început TÂRGUL de la Negreni. Mii de oameni cu mașini așteptați în weekend. BLOCAJE în trafic. Rute alternative spre Oradea

Publicat

targul de la negreni 2019 750x380 1.jpg

Celebrul târg de la Negreni, județul Cluj, a început joi, 6 octombrie, dar fluxul mare de oameni și mașini pe drmulul național care străbate localitatea este așteptat în weekend.

Târgul de vechituri de la Negreni se desfășoară până duminică, 9 octombrie, iar după o pauză din cauza panedmiei de Covid-19, mii de oameni, cu mașini, sunt așteptați în localitatea clujeană.

La târg se face comerț nu doar cu vechituri, ci se găsesc spre vânzare și legume și fructe de sezon.

A început târgul de la Negreni. Polițiștii și jandarmii, la datorie

Începând de azi și până duminică, când se…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe

Cluj

Premieră EUROPEANĂ la Institutul Inimii din Cluj. Intervenție MINIM invazivă la un pacient cu TUMORĂ renală extinsă la INIMĂ

Publicat

institutul inimii facebook.jpg

O echipă multidisciplinară, coordonată de prof. univ. dr. Nicolae Crișan și șef lucrări Dr. Alexandru Oprea a efectuat cu succes, la Institutul Inimii din Cluj-Napoca, o intervenție chirurgicală de mare complexitate, care a presupus extirparea unei tumori renale drepte de 10 centimetri de la un pacient de 66 ani.

Potrivit medicilor, tumora prezenta extindere în vena renală dreaptă și vena cavă inferioară pană la nivelul inimii, în atriul și ventriculul drept.

Premieră pentru Europa la Institutul Inimii din Cluj

Intervenția chirurgicală a fost efectuată exclusiv prin abord minim invaziv și a avut…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe

Cluj

Căcăţei de căţei. Câinii clujenilor fac treaba mare pe rongleza lui Boc. Diferenţa dintre papa şi caca

Publicat

pungi caini caca prima.jpeg

Ca într-un adevărat oraş cosmopolit de 5 stele, Primăria Cluj-Napoca a amplasat prin urbe nişte chestii din care cei care îşi plimbă câinii şi alte animăluţe pot lua pungi în care să adune excrementele patrupezilor lor. Frumos, de lăudat. Problema e că pe cutiile respective scrie doar în engleză, Doggy bag. Nu tu română, nu tu maghiară, de parcă n-am fi în Cluj, ci în Londra. Deşi, da, în privinţa preţurilor suntem un fel de Londră. Şi, -cum e vorba aia: „Prostul nu e prost destul dacă nu e şi fudul”-, învăţaţii de la primăria clujeană au muşcat-o în scrierea lor, dând alt sens formulării…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe