Connect with us

Eveniment

Mesaj de la Guvern pe Facebook: Premierul Florin Cîţu: Astăzi, 14 aprilie, i-am înaintat domnului președinte Kla…

Publicat



Premierul Florin Cîţu: Astăzi, 14 aprilie, i-am înaintat domnului președinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a domnului Vlad Voiculescu. Interimatul funcției va fi asigurat de către domnul Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea Ministerului Sănătății. Totodată, am decis demiterea din funcția de secretar de stat la Ministerul Sănătății a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi.
#FlorinCitu #GuvernulRomaniei

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon en staan

Facebook / Guvernul României


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Zeci de articole de încălțăminte confiscate după o acțiune de verificare la magazine din Alba. Amenzile date de Poliție

Publicat

Zeci de de articole de încălțăminte au fost confiscate după o acțiune de verificare la magazine din Aiud, Sebeș și Blaj. Polițiștii din Alba au dat amenzi de peste 20.000 de lei.

Potrivit IPJ Alba, acțiunea a fost derulată în 2 mai, de către polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice. S-a verificat modul de realizare a comerțului cu produse alimentare și nealimentare în municipiile Aiud, Sebeș și Blaj.

În cadrul acțiunii, au fost controlați 14 agenți economici. Au fost constatate șase abateri de natură contravențională, care…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Accident pe Valea Bistrii, în Apuseni. Un șofer de 18 ani a fost rănit

Publicat

Accident pe Valea Bistrii, în Apuseni. Au fost implicați doi șoferi foarte tineri. Un șofer de 18 ani a fost rănit, după ce a lovit o altă mașină condusă de un tânăr de 20 de ani. 

La data de 2 mai 2024, în jurul orei 23.50, polițiștii din Câmpeni au intervenit pe DN 75, în localitatea Valea Bistrii, unde s-a produs un accident rutier, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Din primele cercetări, a rezultat că un tânăr de 18 ani, din comuna Bistra, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu autoturismul care circula în fața sa și era…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

AȚI VĂZUT-O? O minoră din Alba Iulia a dispărut de mai bine de 12 ore. POLIȚIA ȘI FAMILIA O CAUTĂ

Publicat

Polițiștii din Alba caută o minoră care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea sa, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

La data de 2 mai 2024, în jurul orei 20.00, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către o femeie de 54 de ani, din Alba Iulia, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 19.00, nepoata sa TOMA ELENA CĂTĂLINA, în vârstă de 15 de ani, a plecat de acasă, fără a spune unde se duce și nu a mai…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Cum va fi vremea după Paște. Prognoza pe 4 săptămâni, până în 3 iunie. Ploi, temperaturi de vară și schimbări bruște ale vremii

Publicat

Cum va fi vremea după Paște. Prognoza meteo pe 4 săptămâni: 6 mai – 3 iunie. 

Vin ploile pentru o scurtă perioadă de după Paște, dar temperaturile rămân în media celor normale pentru peioadă, anunță meteorologii de la ANM.

Vremea în luna mai poate fi destul de variată pentru că aceasta este o lună de tranziție către sezonul cald al verii.

În general, în luna mai se resimte o încălzire semnificativă a vremii față de lunile anterioare, iar temperaturile cresc treptat pe parcursul lunii.

Cum va fi vremea după Paște: În următoarele 4…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe