Connect with us

Eveniment

Mesaj de la Guvern pe Facebook: Premierul Florin Cîţu: Noi suntem o echipă. Vaccinarea este a tuturor. Mulțumim …

Published

on



Premierul Florin Cîţu: Noi suntem o echipă. Vaccinarea este a tuturor. Mulțumim fiecărui român care s-a vaccinat. Și celor care se vor vaccina.
#FlorinCitu #GuvernulRomaniei #RoVaccinare #ImpreunaInvingemPandemia #HaiCaSePoate



Facebook / Guvernul României


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Tânăr din Șibot, arestat preventiv pentru tentativă la tâlhărie calificată. Pe numele său era emis mandat din luna august

Published

on

Un tânăr de 25 de ani din Șibot a fost prins de poliție, la aproape trei luni de la data la care primise mandat de arestare preventivă. Măsura a fost dispusă într-un caz de tentativă la tâlhărie calificată.

Potrivit IPJ Alba, marți, 22 octombrie, polițiștii Secției 2 de Poliție Rurală Vințu de Jos – Postul de Poliție Șibot au identificat un bărbat de 25 de ani, din localitatea Șibot. Acesta este posesorul unui mandat de arestare preventivă, emis de Judecătoria Alba Iulia, la data de 2 august 2024,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Bărbat din Alba Iulia reținut de poliție după o bătaie în stradă. S-a ales cu dosar penal pentru lovire

Published

on

Un bărbat din Alba Iulia a fost reținut de poliție după ce l-ar fi agresat pe un tânăr, pe o stradă din municipiu. Polițiștii i-au deschis dosar penal pentru lovire.

Potrivit IPJ Alba, marți, 22 octombrie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 38 de ani, din municipiul Alba Iulia. Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Din verificările efectuate, a reieșit că, marți seara (22…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Cluj

VIDEO. Percheziții la șapte persoane, în Tritenii de Jos, într-un dosar privind luptele ilegale între câini

Published

on

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au desfășurat cinci percheziții domiciliare în Tritenii de Jos, într-un dosar penal privind organizarea de lupte cu câini.

Polițiștii IPJ Cluj au efectuat…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Alba

LIVE VIDEO: Consilierii locali ai Municipiului Alba Iulia, la jurământ. Consiliu format din PNL, PSD, USR, AUR și un independent

Published

on

Consilierii locali ai Municipiului Alba Iulia depun miercuri, 23 octombrie, jurământul. Evenimentul are loc la Palatul Principilor din Alba Iulia. 

Consiliul local al municipiului Alba Iulia va fi format din consilieri locali ai PNL, PSD, USR, AUR și un consilier independent. 

;

Sedința prin care se formează noul Consiliu Local al Municipiului Alba Iulia este condusă de cel mai în vârstă consilier local și cel mai tânăr. Mai pe scurt, cei care conduc ședința sunt fostul liberal, Paul Voicu, actual consilier…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading