Connect with us

Eveniment

Mesaj de la Guvern pe Facebook: Premierul Florin Cîţu: Suntem tot mai aproape de revenirea la normalitate. Româ…

Publicat



Premierul Florin Cîţu: Suntem tot mai aproape de revenirea la normalitate.
România ocupă locul 4 în topul țărilor din UE privind persoanele vaccinate anti-COVID cu ambele doze.
Avem un nou record de vaccinări în ultimele 24 de ore: 76.590 de persoane. Au fost deschise noi fluxuri și capacitatea de vaccinare în România depășește 115.000 de persoane pe zi.
Vă încurajez pe toți să vă vaccinați!
Cu toții vrem să scăpam de pandemie și să ne întoarcem la viețile de dinainte. Revenirea la normalitate este la îndemâna noastră și ține de fiecare dintre noi.
#ImpreunaInvingemPandemia

Geen fotobeschrijving beschikbaar.Kan een afbeelding zijn van de tekst 'Share of the population fully vaccinated against COVID-19 Share of the total population that have received all doses prescribed by the vaccination protocol. This data is only available for countries which report the breakdown of doses administered by first and second doses. 7% 6% Ourorld Data 5% Romania 4% European Union 3% 2% 1% 0% Dec 27, 2020 Jan 15, 2021 Feb Source: Official data collated by Our World 2021 Feb 24, 2021 Data Mar 16, 2021 Apr 13, 2021'

Facebook / Guvernul României


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Poliția Municipiului Alba Iulia s-a mutat temporar în fosta Policlinică a Spitalului Județean de Urgență. Care este motivul

Publicat

Poliția Municipiului Alba Iulia funcționează începând cu data de 14 mai 2024, într-un imobil situat pe strada Mușețelului, la numărul 2 (Fosta Policlinică a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia).

Etajul II și mai multe birouri situate la etajul I al imobilului au fost pus la dispoziția Inspectoratul de Poliția Județean Alba de către Consiliul Județean Alba, până la finalizarea lucrărilor de reabilitare a sediului Poliției Municipiului Alba Iulia.

Cetățenii care doresc să depună sesizări, plângeri sau alte documente la Poliția Municipiului Alba…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Presiunea părinților asupra copiilor pentru rezultate ”bune” la școală. Ce efecte poate avea pe termen lung

Publicat

Presiunea părinților asupra copiilor pentru rezultate ”bune” la școală poate avea atât efecte pe termen scurt, dar mai ales poate duce la efecte pe termen lung.

Presiunea excesivă exercitată de părinți asupra copiilor pentru a obține rezultate bune la școală poate avea multiple efecte negative asupra dezvoltării și bunăstării acestora, arată o serie de studii recente.

Spre exemplu, cercetările efectuate de instituții de renume, precum American Psychological Association (APA), subliniază impactul negativ al stresului academic asupra sănătății mentale…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Câine ținut FLĂMÂND și neîngrijit la Turda. Proprietarul a fost amendat cu 8.000 de lei

Publicat

Un câine ținut flămând și neîngrijit de către stăpân a fost descoperit la Turda de către polițiștii de la Protecția Animalelor Cluj. Proprietarul acestuia a fost amendat cu 8.000 de lei.

„În cursul zilei…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Personajele din lumea Batman, într-o expoziție inedită la Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia. Piese de colecție

Publicat

Personajele din lumea Batman se vor regăsi într-o expoziție inedită la Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia.

Joi, 16 mai 2024, ora 12, în aripa de Nord a Sălii Unirii va fi vernisată o expoziție dedicată copiilor mari și mici deopotrivă, pasionați de personajele de desene animate ori filmele cu eroi salvatori.

Sunt expuse peste 170 de figurine care-i reprezintă pe Batman, Robin și inamicii lor: Joker, Two Face, The Pinguin, Poison Ivy, dar și câteva automobile (Batmobile) ale eroului, realizate de producătorul american Kenner, în perioada…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe