Connect with us

Eveniment

Mesaj de la Guvern pe Facebook: Premierul interimar, Nicolae Ionel Ciucă: Îi felicit pe medicii acestui spital…

Publicat



Premierul interimar, Nicolae Ionel Ciucă: Îi felicit pe medicii acestui spital, pe doamna comisar-şef, director al Spitalului Gerota, pe întreg personalul MAI şi, desigur, pe domnul ministru de interne pentru operaționalizarea Punctului mobil de colectare de plasmă convalescentă la nivelul Spitalului de Urgenţă Dimitrie Gerota al MAI, în colaborare cu Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti şi Institutul Naţional de Hematologie Transfuzională. Aici vor dona plasmă toţi angajaţii MAI care au avut COVID-19, pentru a veni în sprijinul pacienților grav bonavi în urma infectării cu SARS-Cov-2.
Vineri am participat, împreună cu președintele ţării, la inaugurarea Centrului de depozitare a… Mai mult

Guvernul României, profile pictureEste posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând în picioare şi în aer liberEste posibil ca imaginea să conţină: 4 persoane, oameni în picioareEste posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, oameni în picioareEste posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând în picioare

Facebook/ Guvernul României


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

FOTO. Business a la Cluj. Horațiu Trif: Negustoria am avut-o în SÂNGE. Ulterior, am aflat că mai am și altceva în sânge

Publicat

Un proverb arab spune „Când cumperi un lucru, gândeşte-te dacă îl vei mai putea vinde vreodată”. E, altfel spus, chintesența comerțului, a negustoriei. Cluj24 și-a propus să scoată la lumină primele afaceri…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Accident pe DN 75 la Arieșeni. Un bărbat s-a răsturnat cu mașina în afara drumului. A fost transportat la spital

Publicat

Un bărbat a fost rănit într-un accident rutier petrecut pe DN 75 la Arieșeni. Acesta s-a răsturnat cu mașina în afara drumului.

Din primele cercetări, s-a constatat faptul că un bărbat de 53 de ani, din comuna Gârda de Sus, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 75, la kilometrul 38+750 metri, a pierdut controlul asupra acestuia și s-a răsturnat în afara părții... Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Incendiu de cauciuri în Câmpenești. Pompierii au localizat flăcările

Publicat

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin, duminică dimineață, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o stivă de cauciucuri dintr-o gospodărie situată în localitatea Câmpenești, comuna Apahida.


Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Atleta Mihaela Blaga din Blaj a câștigat titlul de campioană națională la seniori, 3000 metri obstacole

Publicat

Atleta Mihaela Blaga, sportivă legitimată la Atletic Club “Mica Romă” Blaj/ CS Universitar Alba Iulia, este campioană națională de seniori, la 3000 metri obstacole.

Sâmbătă, în proba de 3.000 de metri, Mihaela Maria Blaga a obținut timpul de 10:01,02 și s-a clasat pe locul I la etapa finală a Campionatului național.

Campionatele naționale de atletism seniori sunt organizate în perioada 29-30 iunie, pe Cluj Arena.

foto: Facebook/ C. Man


Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe