Connect with us

Alba

MESAJE de 8 MARTIE 2021: Cele mai frumoase urări pentru femeile din viața ta. Mamă, iubită sau colege

Publicat


Mesaje de 8 Martie 2021. Felicitări și urări de Ziua Femeii. „Închin paharul pentru noi FEMEILE! Pentru bărbații care ne au, pentru nenorociții care ne-au avut și pentru cei care vor avea norocul să ne cunoască! Pentru toate femeile frumoase, pe care vreau sa le văd fericite! LA MULȚI ANI!”.

Cele mai frumoase și importante ființe de pe pământ sunt sărbătorite în fiecare an de 8 MARTIE. Mame, soții, iubite, surori, colege, profesoare sau soacre, pentru toate doamnele minunate din viața noastră, în acestă zi specială, avem un gând frumos de transmis.

VEZI și MESAJE de 8 MARTIE: Felicitări „de suflet”, frumoase sau amuzante. Urări pentru mamă, soţie, iubită, colegă

Fie că o facem prin clasicele scrisori, pe o bucată de hârtie atașată unui buchet de flori, prin e-mail sau un simplu SMS, în acestă zi trebuie să transmitem un mesaj femeilor importante din viața noastră.

Citeşte şi URĂRI DE PAŞTE 2021 Mesaje și FELICITĂRI de Învierea Domnului. Transmite un gând bun celor dragi de Sărbători

Pentru că am dorit să venim în ajutorul vostru am pregătit o listă cu mesaje pe care le puteți primite persoanelor dragi:

URĂRI ȘI MESAJE DE FELICITARE DE 8 MARTIE:

MESAJE 8 MARTIE – Urări pentru mame

„Știu că…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

A condus băut și fără permis un tractor neînmatriculat. Bărbat dintr-o comună din Alba, REȚINUT de polițiști

Publicat

tractor

A condus băut și fără permis un tractor neînmatriculat. Un bărbat din comuna Cricău a fost reținut de polițiști după ce a fost prins, sâmbătă dimineața, în timp ce conducea băut și fără permis un tractor neînmatriculat. 

Potrivi IPJ Alba, șa data de 13 aprilie 2024, în jurul orei 05.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cricău au depistat un tractor care nu avea aplicate plăcuțe de înmatriculare și care era…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Școala Gimnazială din Mihalț va fi reabilitată pentru creșterea eficienței energetice. Valoarea investiției

Publicat

Școala Gimnazială „Ion Breazu” din Mihalț va fi reabilitată pentru creșterea eficienței energetice, cu bani din PNRR. Valoarea investiției este de peste 1,6 milioane de lei. 

Primăria Mihalț a lansat pe 9 aprilie, în SEAP, o licitație pentru lucrări de renovare energetică moderată a Școlii Gimnaziale „Ion Breazu” – Corpul 1.

Valoarea totală estimată a lucrărilor este de 1.613.499,14 lei, fără TVA. Investiția este…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO: Iranul a lansat un atac major asupra Israelului. Reuniune de urgenţă a Consiliului de Securitate al ONU

Publicat

Iranul a lansat sâmbătă noaptea un atac major asupra Israelului, lansând sute de drone, rachete de croazieră și rachete balistice. „Marea majoritate” a fost interceptată fără consecinţe grave, doar o bază militară suferind „pagube minore”, a anunţat un purtător de cuvânt al armatei israeliene în noaptea de sâmbătă spre duminică, relatează AFP.

„Regimul din Iran a lansat o serie masivă de 200 de drone ucigaşe,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO: Elevi ai Colegiului Militar din Alba Iulia, calificați la faza națională a Olimpiadei de Economie și Psihologie

Publicat

Doi elevi ai Colegiului Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia s-au calificat la faza națională a Olimpiadei Naționale de Științe socio-umane, la Economie și Psihologie. Este vorba despre elevul sergent Robert Vlad din clasa a XI-a și eleva caporal Diana Stanciu din clasa a X-a. 

Elevii colegiului militar manifestă interes pentru disciplinele socio-umane, discipline care îi ancorează în viața cotidiană, îi încurajează să-și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe