Connect with us

Alba

META introduce noi funcții de siguranță la Facebook și Instagram. Conturile pierdute vor putea fi recuperate mai ușor

Published

on



Meta a anunțat reintroducerea tehnologiei de recunoaștere facială în aplicațiile Facebook și Instagram, la trei ani după ce a oprit utilizarea acestei tehnologii pe fondul controverselor privind confidențialitatea.

Compania va folosi recunoașterea facială pentru a detecta reclame înșelătoare care folosesc imagini cu celebrități, precum și pentru a facilita recuperarea conturilor utilizatorilor care și-au pierdut accesul, , scrie Engadget.

Noua funcție va analiza anunțurile publicitare și va compara…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Comunicat PNL Alba: PSD a folosit cazul lui Silviu Ponoran în timp ce ascunde sub preș situația subprefectului Sandu Heler

Published

on

PSD Alba dă lecții de moralitate doar atunci când îi convine. A folosit cazul lui Silviu Ponoran strict în scop electoral, în timp ce ascunde sub preș situația subprefectului Sandu Heler!

În lipsă de realizări, socialiștii din județ au avut ca temă electorală, câteva săptămâni la rând, situația primarului din Zlatna.

Din punctul nostru de vedere e un subiect încheiat, în condițiile în care o decizie definitivă a justiției NU trebuie comentată, ci RESPECTATĂ!

Totuși, nu putem să nu remarcăm…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Percheziţii și mandate de aducere în Alba și București: Sunt vizate două femei. Suspiciuni de delapidare în formă continuată

Published

on

Percheziţii în Alba și București, la persoane suspectate de delapidare. Au fost vizate două femei: managerul unei firme din București și o altă femeie din Alba, care i-ar fi fost complice. 

Managera unei firme din Bucureşti este bănuită că a făcut peste o sută de comenzi în numele firmei, având acces la platforma de comenzi, dar apoi a revândut produsele în nume personal – HDR-uri şi computere – însuşindu-şi banii.

O femeie din judeţul Alba este suspectată că a fost complice la întreaga…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Salariul minim european: modul în care se stabilește, adoptat de Camera Deputaților. Directivă europeană, transpusă în legislație

Published

on

Salariul minim european: Camera Deputaţilor a adoptat, marţi, un proiect de lege prin care se asigură un nou mecanism de stabilire a nivelului salariului minim, potrivit prevederilor unei directive europene în domeniu.

Proiectul de lege transpunerea în legislaţia naţională a prevederilor Directivei (UE) 2022/2041 a Parlamentului European şi a Consiliului din 19 octombrie 2022 privind salariile minime adecvate în Uniunea Europeană.

Potrivit directivei, nu toate țările din Uniunea Europeană vor avea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

OFICIAL: Pensionarii care au primit mai mulți bani la pensie nu vor mai fi obligați să restituie sumele încasate necuvenit

Published

on

Pensionarii care au primit mai mulți bani la pensie, indemnizație socială pentru pensionari sau indemnizație pentru însoțitor nu vor mai fi obligați să restituie sumele încasate necuvenit.

Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat marţi, 22 octombrie, în calitate de for decizional, un proiect de lege potrivit căruia nu se recuperează sumele încasate necuvenit cu titlu de pensie, indemnizaţie socială pentru pensionari şi indemnizaţie pentru însoţitor.

Proiectul de lege pentru modificarea Legii nr. 125/2014…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading