Connect with us

Alba

METEO: Prognoza până în 26 septembrie. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni. Când vin ploile și frigul

Publicat



Meteorologii anunță cum va fi vremea în următoarele două săptămâni. În prima parte a intervalului temperaturile vor fi peste cele normale, însă din 17 – 18 septembrie se va răci. Din 23 septembrie vremea devine răcoroasă. Șanse de ploaie sunt în intervalul 16 – 19 septembrie.

Prognoza Meteo 13 – 26 septembrie – BANAT

Între 13 şi 17 septembrie, vremea va fi mai caldă decât în mod normal, în medie cu temperaturi maxime de 28…29 de grade şi minime între 13 şi 17 grade. Începând din 18 septembrie şi până pe 22 septembrie, vremea se va răci treptat, ajungându-se la un regim termic caracterizat de valori apropiate de cele obişnuite acestor date, respectiv în medie, maxime de 20…22 de grade şi minime de 10…12 grade. În intervalul 23-26 septembrie vor mai scădea uşor valorile termice şi vor caracteriza o vreme răcoroasă, specifică celei de-a treia decade a lunii septembrie.

Regimul pluviometric va fi în general deficitar în mare parte a intervalului de referinţă, şansele de ploaie fiind în creştere mai ales între 16 şi 19 septembrie.

Prognoza Meteo 13 – 26 septembrie – CRIŞANA

Între 13 şi 16 septembrie, vremea va fi mai caldă decât în mod normal, cu medii ale temperaturii maxime de 27…28 de…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Sancțiune drastică pentru fostul ministru care l-a agresat pe Florin Roman: Va avea salariul tăiat pentru jumătate de an

Publicat

Dan Vîlceanu a fost sancționat de către Comisia Juridică din cadrul Camerei Deputaților. Este vorba despre o sancțiune drastică venită după ce l-a agresat pe deputatul PNL De Alba, Florin Roman. 

Reamintim că deputatul PNL de Alba, Florin Roman, a fost agresat fizic în Parlamentul României de către un fost ministru, fostul...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO: Lucrări la Teiuș. Se modernizează un spațiu de joacă și se fac reparații pe o stradă din oraș

Publicat

La Teiuș continuă lucrările de modernizare în mai multe zone din oraș. Reprezentanții primăriei au dat detalii despre modernizarea unui spațiu de joacă și reparații pe o stradă.

Alte lucrări sunt pe strada Mircea din Teiuș.

Citește mai departe

Alba

Bacalaureat 2024, sesiunea specială: subiectele la Română, prima probă de examen. Ce au avut de rezolvat elevii olimpici

Publicat

Bacalaureat 2024, sesiunea specială. Elevii olimpici au susținut marți, 21 mai, prima probă de examen, cea de limba și literatura română. Primele rezultate vor fi comunicate în 31 mai.

Sesiunea specială este organizată pentru:

  • absolvenții de liceu participanți la loturile olimpice și la competițiile sportive și artistice internaționale care se desfășoară în aceeași perioadă cu examenul național de bacalaureat 2024...
Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

ACCIDENT pe Autostrada A10, între Teiuș și Alba Iulia. Un autoturism s-a răsturnat. Pericol de incendiu

Publicat

Un accident rutier s-a produs marți după-amiaza, în jurul orei 14:30, pe Autostrada A10, între Teiuș și Alba Iulia. O mașină s-a răsturnat pe plafon.

Din informațiile preliminare ar fi vorba despre un autoturism răsturnat pe plafon, trei persoane ieșite din auto, pericol de incendiu.

La fața locului intervine o...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe