Connect with us

Alba

Microbuz școlar plin cu copii implicat într-un accident rutier pe A1 Sibiu – Sebeș. A fost activat Planul Roșu de intervenție

Published

on



Un microbuz școlar în care se aflau 11 elevi și doi profesori a fost implicat într-un accident rutier pe autostrada Sibiu Sebeș. Accidentul s-a produs din cauza unei neacordări de prioritate.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe DN 1, dinspre județul Alba, un bărbat în vârstă de 56 de ani, din Poiana Sibiului,...

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

FOTO-VIDEO: Alba Iulia City Race 2024. Peste 1.000 de alergători, la startul competiției, în Cetatea Alba Carolina

Published

on

O nouă ediție a competiției Alba Iulia City Race are loc sâmbătă, 28 septembrie, la Alba Iulia. Peste 1.000 de alergători s-au înscris pentru a lua startul în Cetatea Alba Carolina, la cele cinci trasee propuse de organizatori. 

Este vorba despre semimaraton – 21 km, cros – 11 km, cursa populară – 5 km, family run – 2,7 km și kids race. 

Primul start a fost programat la ora 10:00, pentru cursele de Semimaraton Star Transmission 21 km și Cros Star Assembly 11 km.

Mai apoi, de la ora 10:15 s-a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Ploi însemnate, furtuni și vânt puternic, din această seară. Meteorolog militar: populația să fie atentă la avertizări

Published

on

Ploi însemnate, furtuni și vânt puternic, din această seară. De sâmbătă seara este în vigoare un Cod Galben de ploi, în Alba și mai multe judeţe din Banat, Crişana, Maramureş, vestul Transilvaniei. De duminică, ploile se extind în toată ţara. Pentru zona de sud a județului Alba – zona Munților Șureanu și alte județe din țară a fost emis un Cod Portocaliu, fiind așteptate precipitații ce pot depăşi izolat 100 de litri pe metru pătrat.

Un specialist MApN în observarea și prognoza fenomenelor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Horoscop de weekend 28-29 septembrie. Emoții, discuții contradictorii, relații noi și timp de calitate alături de cei dragi

Published

on

Horoscop de weekend 28-29 septembrie. Va fi un weekend interesant pentru majoritatea zodiilor. Emoții, relații, discuții aprinse dar și timp de calitate petrecut alături de familie. Acestea sunt premisele unui sfârșit de săptămână care poate fi așa cum vă doriți. 

Trebuie să fiți atenți la nevoile celor din jur și va trebui să comunicați mai mult. Este momentul optim din punct de vedere al astrelor, să o faceți.

Horoscop 2024. Previziuni și predicții pentru fiecare zodie: Sănătate, dragoste,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Mini-talcioc, bazar, yard sale de weekend în Alba Iulia. “Târg, troc, joc și foc” în Cetatea Alba Carolina

Published

on

Mini-talcioc, bazar, yard sale de weekend în Alba Iulia: Spațiile RYMA din Cetate vor găzdui sâmbătă, 28 septembrie, evenimentul “Târg, troc, joc și foc”.

Organizatorii spun că este vorba despre un fel de talcioc/bazar/yard sale de lucruri care au devenit nefolositoare, combinat cu schimb de produse între vânzători. 

Nu vor lipsi nici posibilitățile de joacă pentru cei mici, în incinta parcului de joacă „Aventura din Cetate”. Totul se va finaliza la lăsarea serii cu socializare în jurul vetrei de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement