Connect with us

Eveniment

Ministerul Sănătății pe Facebook: Există o singură cale de ieșire din pandemie și aceasta este vaccinarea! Restric…

Publicat



Există o singură cale de ieșire din pandemie și aceasta este vaccinarea! Restricțiile nu înlătură, ci doar încetinesc răspândirea virusului. Din păcate, suntem în continuare în plină pandemie și doar vaccinarea ne permite ca la vară să plecăm unde dorim în concediu, să mergem la concerte ori la teatru. Putem să ne gândim la eliminarea graduală a unor restricții, dacă vom continua imunizarea într-un ritm susținut, mai ales că avem tot mai multe tipuri de vaccin la dispoziție. Astăzi am vizitat primul centru de vaccinare mobil în funcțiune, în județul Ilfov. Se vor deschide și alte astfel de centre, unde oamenii pot merge fără programare și vom găsi noi modalități de a-i ajuta pe cei care doresc să se vaccineze. Ne pregătim cu toții de Sărbătorile Pascale, iar în noaptea de Înviere nu vor exista restricții suplimentare, ci dimpotrivă, vor fi mai puține astfel încât creștinii să poată participa la slujbe. Biserica va organiza slujba așa cum este datina și eu îmi doresc ca lucrurile să se desfășoare în liniște și bună rânduială.

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon en staanKan een afbeelding zijn van 2 mensen, staande mensen, boom en buitenshuis

Facebook/ Ministerul Sănătății


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

O pianistă japoneză primește titlul de cetățean de onoare al municipiului Sebeș. Ceremonie în cadrul Festivalului ”Lucian Blaga”

Publicat

Festivalul ”Lucian Blaga”. Pianista japoneză Chiyo Hagiwara primește titlul de ”Cetățean de onoare” al municipiului Sebeș. Distincția în va fi acordată în cadrul festivalului, pentru merite culturale deosebite.

În ultimii ani, în comunitatea selectă a interpreților de muzică clasică s-a impus, datorită talentului şi virtuozității interpretării, Chiyo Hagiwara. Pianista niponă a reușit performanța de a înțelege și de a transmite publicului partiturile compuse de micul Carl Filtsch, într-un mod unic, transmit reprezentanții primăriei.

Mai mult,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Un bărbat din Alba care și-a contactat părinții pe WhatsApp, trimis în judecată: Ce legi a încălcat. A fost arestat preventiv

Publicat

Un bărbat din Alba care și-a contactat părinții pe WhatsApp a fost recent trimis în judecată. Motivul pentru care acesta a încălcat legile este descris în motivarea instanței. 

Mai exact, bărbatul avea interdicție de a-și contacta părinții sau de a se apropia de ei. Însă nu a respectat acest fapt, iar asta i-a adus o trimitere în judecată.

Magistrații Judecătoriei Aiud au trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară dosarul pentru nerespectarea ordinului de protecție.

În data de 10 mai 2024, dosarul a primit ”undă verde”. De…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Noaptea Muzeelor 2024 va avea loc sâmbătă. Zeci de expoziții, deschise până la miezul nopții, la Cluj

Publicat

Noaptea Muzeelor se va desfășura sâmbătă, 18 mai, în zeci de locații din Cluj și din țară. Publicul clujean este invitat la o plimbare nocturnă plină de surprize.

În Cluj-Napoca, 30 de muzee, centre culturale…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

FOTO: Judoka Alexandru Sibișan și Laura Bogdan de la CS Unirea Alba Iulia, din nou campioni naționali

Publicat

Judoka Alexandru Sibișan și Laura Bogdan, legitimați la Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia, au obținut titlul de campioni naționali la Campionatul Național Individual U 23, desfășurat în 10-11 mai 2024 la Izvorani.

Alexandru Sibișan a concurat la categoria de greutate – 90 de kilograme, acesta fiind un sportiv cu dublă legitimare (CS Unirea Alba Iulia/CSM Pitești).

Laura Bogdan, elevă a Liceului cu Program Sportiv Alba Iulia (director Daniela Mateica), a concurat la categoria de greutate – 48 de kilograme și ea fiind sportivă cu dublă legitimare (CS Unirea Alba…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe