Connect with us

Alba

Ministrul Bode, declarații despre procesul de la Curtea de Apel Alba Iulia, unde se judecă dacă Raed Arafat este șeful DSU sau nu

Published

on



Ministrul de Interne, Lucian Bode, intervine în scandalul iscat de procesul în care se judecă dacă Raed Arafat este șeful DSU sau nu. Procesul se judecă la Curtea de Apel Alba Iulia. 

Mai exact, Bode la mai bine de două săptămâni de când procesul a intrat în atenția publică, a făcut o declarație în ceea ce privește funcția pe care o deține Raed Arafat. 

Mai mult de atât, declarația ministului de Interne, vine, cel mai probabil, în contextul în care, în procesul de pe rolul Curții de Apel Alba Iulia, Ministerul de Interne a cerut să fie introdus ca și intervenient. Mai exact, juriștii ministerului vor fi cei care vor prelua apărarea în procesul de la Alba Iulia. 

Următoarea ședință de judecată va avea loc în data de 9 mai 2022. În linii mari, Bode a declarat că la ora actuală, Raed Arafat este numit expres ca şef al Departamentului pentru situaţii de urgenţă, secretar de stat în MAI și că numirea acestuia a avut loc în urmă cu opt ani.

Ce a declarat ministrul Bode despre funcția lui Raed Arafat

Bode a participat, la solicitarea grupului parlamentar AUR, la „Ora Guvernului”, tema dezbaterilor fiind „Calitatea deţinută de domnul secretar de stat Raed Arafat în cadrul Departamentului…

Vezi mai mult pe Alba24


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Ziua Mondială a Muncii Decente, sărbătorită pe 7 octombrie. Ce pretenții ar trebui să avem de la locul de muncă

Published

on

Ziua Mondială a Muncii Decente (World Day for Decent Work) este marcată anual pe 7 octombrie și este o inițiativă susținută de mișcarea sindicală globală, în special de Confederația Internațională a Sindicatelor (CIS).

Această zi are ca scop promovarea condițiilor de muncă decente și echitabile pentru toți lucrătorii din lume, subliniind importanța respectării drepturilor muncitorilor, a salariilor corecte, a siguranței la locul de muncă și a unui mediu de lucru fără discriminare sau…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Radare la început de săptămână, pe drumurile din Alba. Unde vor sta echipajele de Poliție

Published

on

Radare la început de săptămână, pe drumurile din Alba: reprezentanții IPJ Alba au anunțat amplasarea radarelor în data de 7 octombrie 2024. 

Astfel, echipajele de Poliție se vor afla pe următoarele drumuri:

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7 Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Horoscop 7-13 octombrie: Oportunități, momente de introspecție, limite clare și nevoie de sinceritate pentru toate zodiile

Published

on

Horoscop 7-13 octombrie: Această săptămână aduce oportunități și momente de introspecție pentru toate zodiile. Fii deschis la schimbări și profită de energiile pozitive, ar fi sfatul principal, mai ales pentru nativii zodiilor de apă.

Mai multe zodii, cum ar fi Berbec, Săgetător și Vărsător, vor experimenta noi oportunități atât în plan profesional, cât și personal. Este un moment potrivit pentru a explora proiecte noi sau pentru a face schimbări semnificative în viață.

Alte semne zodiacale,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Alba Mall renovează zona de food court. Activitatea din zona de luat masa va fi întreruptă, de luni

Published

on

Alba Mall a anunțat că renovează zona de food court. De luni, 7 octombrie, activitatea din zona de luat masa va fi întreruptă.

Antik Pizza va continua până pe 14 octombrie, iar cafeneaua Vibe va rămâne deschisă, cu acces de lângă magazinul Inmedio.

”REvenim și REdeschidem, pentru tine, pe 27 noiembrie. Iar din ianuarie, anul viitor, vom continua cu celelalte galerii și noi magazine.

E primul mall din oraș, construit de albaiulieni și reconfigurat cu albaiulieni.

Până atunci, pregătește-te…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement