Connect with us

Eveniment

Ministrul Educației: 7.200 de elevi nu vor merge luni la școală

Publicat



7.200 de elevi nu vor merge luni la școală. Peste 4.700 din cauza problemelor de infrastructură, iar alți 2.400 din cauza ratei mari de infectare din localitățile lor, spune Sorin Cîmpeanu, ministrul Educaţiei.

Cîmpeanu a declarat, duminică seara, la Aleph News, că în țară sunt 18 școli care nu vor putea să deschidă luni cu prezență fizică din cauza unor probleme de infrastructură.

8 sunt în București, iar restul în țară. Este vorba despre 2.723 de elevi din București, la care se adaugă alți 2.000 de elevi din țară.

„4.723 de elevi nu vor putea să meargă mâine la școală din cauza problemelor de infrastructură. La aaeștia se adaugă cei 2.400 de elevi din cele 12 localități în care rata de infectare este mai mare de 6 la mie. E vorba de 6 localități din județul Satu Mare, 2 localități din Arad, o localitate din Dolj, o altă localitate din Teleorman, o localitate din Sibiu și una din Sălaj. În total 7.200 de elevi și preșcolari nu vor putea merge la școală cu prezență fizică. Asta înseamnă 0,3%”, a spus ministrul.

(sursa: Mediafax)

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Salariul minim european: Consultări între Guvern și partenerii sociali. Când trebuie să intre în vigoare și la ce sumă va ajunge

Publicat

Salariul minim european: Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale a organizat consultări cu partenerii sociali pentru analiza modul în care va fi stabilit salariul minim brut pe ţară garantat în plată. Este vorba despre o măsură care trebuie să intre în vigoare până în data de 15 noiembrie a acestui an. 

Cel puținasa susține secretarul de stat din Ministerul Muncii, Cristian Vasilcoiu.

Salariul...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Atenționări meteo Cod Galben de furtuni în Alba și alte județe din țară. Ploi torențiale, vijelii, grindină. Zonele vizate

Publicat

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis atenționări Cod Galben de furtuni valabile pentru Alba și alte zone din țară, până joi. Vor fi ploi torențiale, vijelii, grindină.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Casa Județeană de Pensii Cluj face angajări. Vezi ce post se scoate la concurs și care sunt condițiile

Publicat

Casa Județeană de Pensii Cluj anunță scoaterea la concurs în data de 30.05.2024, ora 10.00(proba scrisă) aunui  post contractual vacantde execuție, pe perioadă determinată, până la data de 31.08.2024 de CONSILIER (Studii…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

LOCURI de MUNCĂ în ALBA: 517 posturi la Alba Iulia, Aiud, Sebeș, Câmpeni, Cugir și alte localități din județ. Oferta prin AJOFM

Publicat

Locuri de muncă în Alba: Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Alba a transmis oferta de locuri de muncă disponibile în județul Alba, la data de 21 mai. Sunt vacante 517 posturi în județul Alba, în mai multe domenii.

AICI: ADAUGĂ ANUNȚ ANGAJARE

Agenţia Locală pentru Ocuparea Forţei de Muncă...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe