Connect with us

Alba

Ministrul Educației: Jumătate din numărul total de elevi ar putea merge la școală din 8 februarie. Ce se întâmplă cu studenții

Publicat



Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, afirmă că 1,4 milioane de elevi din totalul de 2,9 milioane ar putea merge la şcoală din 8 februarie.

Datele se pot schimba (…) vom vedea fotografia momentului în data de 2 februarie (…) O estimare făcută acum câteva zile era de 1,4 milioane de elevi din cei 2,9 milioane de elevi”, a declarat Cîmpeanu, sâmbătă, la un post de televiziune, potrivit Agerpres.

El a precizat că pentru cei 500.000 de studenţi există un alt regim, fiecare universitate urmând să decidă dacă aceştia vor face cursurile în sistem fizic, online sau hibrid.

“Am constituit un grup de monitorizare a acţiunilor necesare pentru pregătirea şcolilor la nivelul Ministerului Educaţiei.

Acest grup a cerut raportări cu o cadenţă săptămânală cu privire la stocurile de substanţe sanitare, de măşti şi la toate celelalte elemente necesare asigurării protecţiei în şcoli în momentul deschiderii acestora.

În fiecare zi de vineri, din toată ţara există obligativitatea raportării către ministrul Educaţiei a situaţiei până în data de 8 februarie şi după 8 februarie, pentru a putea să ne asigurăm că nu se produc sincope în elementele necesare protecţiei stării de sănătate a celor care vor merge în…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Compania Bosch, interesată de preluarea Whirlpool

Publicat

Gigantul german Robert Bosch, prezent cu mai multe fabrici în România (inclusiv la Blaj) ia în considerare achiziția producătorului american de electrocasnice Whirlpool, pentru a-şi spori prezenţa pe piaţa aparatelor de uz casnic.

Bosch discută cu potenţiali consilieri despre posibilitatea de a face o ofertă pentru Whirlpool, care are o capitalizare bursieră de aproximativ 4,8 miliarde de...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO: Accident în Alba Iulia, în zona Gării. O persoană a fost rănită. Au intervenit pompierii

Publicat

Accident în Alba Iulia: Detasamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea măsurilor specifice si acordarea primului ajutor medical la un accident rutier produs în municipiul Alba Iulia, în zona Gării.

La fața locului au fost trimise o autoutilitară de singere cu apă și spumă, un echipaj de prim ajutor și o ambulanță SAJ.

UPDATE: În urma…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Închisoare cu executare pentru traficul de persoane și pedepse mult mai mari pentru rude și tutori. Lege promulgată

Publicat

Închisoare cu executare pentru traficul de persoane și pedepse mult mai mari pentru anumite categorii, cum ar fi rudele și tutorii victimelor minore.

„Nu se poate dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere în cazul infracţiunilor prevăzute la art....

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Vânzătorii de tutun şi alcool, obligaţi să solicite buletinul pentru a verifica dacă cei care cumpără au 18 ani. Legea, adoptată

Publicat

Vânzătorii de tutun şi alcool, obligaţi să solicite buletinul pentru a verifica dacă cei care cumpără au 18 ani.

Proiectul de lege are ca obiect de reglementare...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe