Connect with us

Alba

Ministrul Educației vrea să le interzică profesorilor să mai dea meditații, în privat, elevilor de la clasele la care predau

Publicat


Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, vrea să le interzică profesorilor să le mai dea meditații, în privat, elevilor de la clasele la care predau. Acesta vrea să le impună dascălilor să dea meditații în particular doar tinerilor care nu le sunt elevi și la școală. 

Declarația a fost făcută în contextul în care ministrul Educației vrea să clarifice fenomenul meditațiilor.

Într-un interviu acordat pentru DCnews.ro, acesta a explicat ce planuri are pentru profesorii care dau meditații.

„Vom avea clarificat și fenomenul meditațiilor, care se practică în orice stat al acestei lumi. Sigur, avem și o condiție pentru a preîntâmpina un anumit gen de lucruri: nu faci meditație cu elevul din clasa ta. Este o condiție de bun simț”, a subliniat Sorin Cîmpeanu.

YouTube video

„Poți să faci în școală cu elevii tăi sub formă de recuperare. Dacă vrei să faci în regim privat, poți să faci, dar nu cu elevii de la clasă”, a explicat Sorin Cîmpeanu.

Acesta a mai declarat că pentru a face posibil acest fapt  va fi impusă o condiție pentru a „preîntâmpina un anumit gen de lucruri”.

Profesorii care dau meditații trebuie să aibă casă de marcat…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Alba

Rețea de apă potabilă într-o localitate din Apuseni, printr-o investiție de 2 milioane de lei. Acord de mediu, solicitat la APM

Publicat

Primăria comunei Ocoliș vrea să înființeze o rețea de apă în localitaea Vidolm, printr-o investiție de peste 2 milioane de lei. 

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Alba a anunțat joi, 23 iunie, depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Înființare rețea de apă în localitatea Vidolm, comuna Ocoliș, județul Alba”, titular comuna Ocoliș.

Potrivit memoriului tehnic, în prezent localitatea Vidolm din comuna Ocoliș nu beneficiază de un sistem de alimentare cu apă. Primăria comunei vrea astfel să construiască un sistem de alimentare cu apă compus din:

  • dren pentru captare apă, amplasat la 4 m pe malul drept a pârâului Vidolm pe o lungime de 18…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Radare de weekend: Amplasarea radarelor pe drumurile județului Alba, în perioada 25 – 27 iunie 2022

Publicat

Reprezentanții IPJ Alba au anunțat lista drumurilor din județ pe care vor fi amplasate radare ale Poliției Rutiere de supraveghere a traficului. 

Amplasarea radarelor în perioada 25 – 27  iunie 2022

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu

Drumul Naţional 75 – Câmpeni   – Gârda –…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Ceremonia de rotire a colanului la Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis. Agocs Elisabeta, noul președinte ales al clubului

Publicat

Ceremonia de rotire a colanului și de schimbare a președintelui Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis, marchează începutul unui nou an rotarian.

Evenimentul a avut loc la sfârșitul săptămânii, pe terasa Pensiunii Perla Mureșului, fiind marcat printr-o mică festivitate, în cadrul căreia actualul președinte al clubului, Cosmin Stanciu a predat mandatul de preşedintelui ales pentru anul 2022 – 2023, Agocs Elisabeta.

La ceremonia oficială au fost prezenți membrii Clubului Rotary Alba Iulia Civitas Solis, colegii lor de la Rotary Club Alba Iulia, Rotary Club Sebeș și Rotary Club Cugir Anima Mundi, Rotakids, Interact și Rotaract Alba Iulia și ai Clubului Lions Alba Iulia.

Invitatul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Bărbat din Zlatna, cu dosar penal pentru furt. A sustras un telefon din fața unui magazin

Publicat

Un bărbat din Zlatna s-a ales cu dosar penal după ce a furat un telefon mobil, din fața unui magazin din oraș. Polițiștii au găsit telefonul asupra sa.

Potrivit IPJ Alba, polițiștii din Zlatna au identificat joi un bărbat de 34 de ani, din Zlatna, care este bănuit de săvârșirea infracțiunii furt.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, la data de 14 iunie 2022, ar fi sustras un telefon mobil, lăsat nesupravegheat în fața unui magazin, de către un bărbat de 54 de ani, din Zlatna.

Telefonul a fost recuperat și predat păgubitului.

Cercetările sunt continuate.

sursa foto: arhivă

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News


Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe