Connect with us

Alba

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Dan Vîlceanu, a demisionat din funcție

Publicat



Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Dan Vîlceanu, a anunţat miercuri că şi-a înaintat demisia din funcție. 

„În urmă cu aproximativ o oră, după finalizarea şedinţei de Guvern, mi-am înaintat demisia domnului prim-ministru, Nicolae Ciucă, aşa cum am anunţat şi în urmă cu câteva zile de la sediul Partidului Naţional Liberal”, a spus Vîlceanu într-o conferinţă de presă, potrivit Agerpres.

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Dan Vîlceanu, a declarat, sâmbătă, că intenţionează să-şi prezinte demisia din funcţie.

„În zilele următoare, când voi avea posibilitatea să am o discuţie cu domnul Nicolae Ciucă, aş vrea, în urma acestei discuţii, să-mi înaintez demisia şi din funcţia de ministru al Investiţiilor şi Proiectelor Europene, având în vedere faptul că am plecat într-o echipă care (…), ca orice echipă, se baza şi pe încredere (…).

Sunt convins că, la momentul ăsta, nu mai putem vorbi de acest gen de încredere şi de coeziune de care e nevoie într-o echipă guvernamentală, aşa că voi avea o discuţie cu domnul prim-ministru şi voi face acest gest”, a afirmat Vîlceanu, la sediul PNL.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Atenționare COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba. Averse, descărcări electrice, vânt puternic, grindină. Localitățile vizate

Publicat

Județul Alba se află sub atenționare Cod Galben de furtună, duminică după-amiaza. Sunt anunțate averse, descărcări electrice, vânt puternic.

Se vor semnala, local, averse care vor acumula peste 20-25 l/mp, descărcări electrice, intensificări ale vântului, grindină de mici dimensiuni.

Până la ora 15.00 sunt vizate localitățile:

  • Aiud, Blaj, Ocna Mureș, Teiuș, Ighiu, Unirea, Jidvei, Galda de Jos, Șona, Mihalț, Valea Lungă, Lopadea Nouă, Cetatea de Baltă
  • Stremț, Sâncel, Sântimbru, Lunca Mureșului, Mirăslău, Bucerdea Grânoasă, Berghin, Fărău,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

MESAJE de PAȘTE 2024: salutul pascal, în lume. Cum se spune ”Hristos a Înviat” și ”Paște fericit” în alte limbi

Publicat

MESAJE de PAŞTE 2024 Din noaptea Învierii, credincioșii se salută cu ”Hristos a Înviat!”. Primesc răspunsul ”Adevărat a Înviat”. Acest obicei se păstrează până la Înălțarea Domnului, timp de 40 de zile.

Numele acestei perioade — una dintre cele trei mari diviziuni ale anului liturgic vine de la cartea Penticostar, care se folosește în mod deosebit în cultul ortodox în perioada dintre Paște și Rusalii.

Această perioadă se distinge prin luminozitate, prin frumusețe și prin bucurie a întregii creații. Se exprimă prin rânduieli cultice cu totul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO: Performanță pentru elevii din Alba la olimpiadele naționale de Engleză, Franceză și Germană 2024. PREMIILE obținute

Publicat

Performanță pentru elevii din Alba la olimpiadele naționale de Engleză, Franceză și Germană 2024. Aceștia au obținut rezultate deosebite la competiția națională.

Elevii s-au întors acasă cu șapte premii și mențiuni.

Rezultate elevi din Alba – Olimpiada de Limba Engleză 2024 – etapa națională

  • Mențiune: Diana Elena Todoran, clasa a XII-a, Liceul Teoretic ”Sfântul Iosif” Alba Iulia, prof. coordonator Vera Pașca
  • Mențiune: Timar Augusta Maria, clasa a IX-a, Liceul Teoretic ”Petru Maior” Ocna Mureș, prof coord. Daciana Maxim

Etapa…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Recomandări de la nutriționiști, de Paște 2024: cum ar trebui să mâncăm, ca să prevenim problemele de sănătate, de sărbători

Publicat

Recomandări de la nutriționiști de Paște 2024: cum ar trebui să mâncăm, ca să prevenim problemele de sănătate, de sărbători. 

Perioada sărbătorilor pascale face bine psihicului. Dar, pentru a ne bucura pe deplin de ea, trebuie să avem grijă să nu exagerăm cu mâncarea, spune nutriţionistul Adina Rusu.

Un meniu savuros, care împleteşte aromele tradiţionale, nu trebuie, obligatoriu, să ne pună la grea încercare stomacul şi intestinul.

URĂRI DE PAŞTE 2024 Mesaje și FELICITĂRI de Învierea Domnului. Transmite un gând bun celor dragi de…
Citește mai mult pe
Alba24.ro

Citește mai departe