Connect with us

Alba

Ministrul Sănătăţii: Valul patru al pandemiei va fi al nevaccinaţilor. Sub 1% din cei imunizați au contractat boala

Publicat



Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă a declarat duminică că valul patru al pandemiei de Covid-19 va fi unul al persoanelor care nu s-au vaccinat, arătând că sub 1% din cei imunizaţi au contractat boala.

„Ne pregătim de valul patru încă de la finalul valului trei. Atunci când am modificat ordinul pentru redeschiderea spitalelor, am solicitat spitalelor şi direcţiilor de sănătate publică să ataşeze un plan de revenire a numărului de paturi destinate pacienţilor COVID la un număr mai mare, dacă se observă o recrudescenţă a cazurilor. Dar aici vorbim de situaţia nefericită în care avem mulţi pacienţi spitalizaţi. Ce trebuie să fim conştienţi este că şi în aceste ţări în care, într-adevăr, numărul de cazuri a crescut, nu a crescut semnificativ sau nu atât de mult ca în valurile anterioare numărul spitalizărilor şi numărul deceselor. Practic, chiar dacă cazurile au crescut, persoanele vaccinate nu au risc de a dezvolta formă severă de boală”, a declarat Ioana Mihăilă, duminică seară, la postul Digi 24, potrivit Agerpres.

Ministrul îi îndeamnă să se vaccineze şi pe cei care au trecut deja prin boală, susţinând că în acest mod nu există riscul de a dezvolta o formă severă de Covid-19, chiar dacă…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Se deschide Aqua Parc Arsenal din Orăștie. Surprizele din noul sezon de vară 2024

Publicat

Se deschide Aqua Parc Arsenal din Orăștie. Arsenal Aventura & Aqua Park anunță începerea noului sezon și deschiderea bazinelor de înot, începând de sâmbătă, 18 mai.

”Nouă tobogane diverse, după preferințe, în interior sau aer liber, cu locuri special amenajate pentru relaxare, așteapta iubitorii de distracție acvatică.

Cele mai apreciate de către vizitatori sunt...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Rezultate extraordinare ale eleviilor Școlii de Folk de la Palatul Copiilor Alba Iulia, la ”Sunetul muzicii” Sibiu

Publicat

Rezultate extraordinare ale eleviilor Școlii de Folk de la Palatul Copiilor Alba Iulia, la ”Sunetul muzicii” de la Sibiu. 

Elevii Școlii de Folk de la Palatul Copiilor Alba Iulia, sub îndrumarea profesorului Daniel Avram, au ocupat primele trepte ale podiumului.

  • Sântimbrean Bianca
  • Goșa…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Accident la Blaj. O persoană a rămas încarcerată într-un autoturism

Publicat

Accident la Blaj, produs sâmbătă dimineața.  O persoană a rămas încarcerată într-un autoturism.

Pompierii au transmis că este vorba despre două autoturisme implicate în accident.

În urma accidentului, o persoană a rămas încarcerată, dar este conștientă.

Citește mai departe

Alba

Ansamblul Folcloric al județului Alba participă la o sărbătoare la TVR1. Artista Veta Biriș, omagiată pentru 75 de ani de viață

Publicat

Ansamblul Folcloric al județului Alba alături de dirijorul Alexandru Pal omagiază cariera artistei Veta Biriș, la 75 de ani de viață. Aceștia vor asigura acompaniamentul muzical şi coregrafia momentelor artistice pentru o emisiune ce va fi difuzată pe TVR 1. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe