Connect with us

Eveniment

Misiunile jandarmilor din Sibiu, în ultima săptămână. Au fost aplicate amenzi de peste 9.000 de lei

Publicat


Arhivă foto

Jandarmii din Sibiu au aplicat amenzi de peste 9.000 de lei și au legitimat peste 150 de persoane.

Potrivit Jandarmeriei Sibiu, pentru siguranța comunității, în perioada 6-12 martie, jandarmii sibieni au desfășurat activități preventive, misiuni de menținere și asigurare a ordinii și liniștii publice, misiuni de asigurare a pazei obiectivelor și a transporturilor cu caracter special. Echipaje de jandarmerie au acționat pe raza județului Sibiu și în stațiunile montane Bâlea și Păltiniș.

În data de 9 martie, un echipaj de jandarmerie aflat în misiunea de menținere a ordinii și liniștii publice pe strada Rusciorului din municipiul Sibiu, a fost sesizat de către o persoană cu privire la faptul că două trotinete electrice au fost aruncate în zonă.

Ajunși la fața locului, jandarmii au identificat un bărbat în vârstă de 40 de ani din Constanța, acesta ar fi aruncat cele două trotinete aparținând unei firme care oferă astfel de servicii, una peste un gard și cealaltă în râul Cibin.

În această situație, cercetările sunt continuate de polițiștii sibieni.

Tot pe parcursul săptămânii trecute, jandarmii sibieni au intervenit în baza celor 16 apeluri de urgenţă prin intermediul numărului unic 112, în urma cărora au fost redirecționați de către Centrul Operațional al IPJ Sibiu.

Misiunile jandarmilor din Sibiu, în perioada 6-12 martie. Jandarmii sibieni au legitimat 152 de persoane

În urma misiunilor desfășurate, jandarmii sibieni au legitimat 152 de persoane și, în pofida măsurilor proactive, au fost constatate 30 de contravenții, pentru care au aplicat amenzi în valoare de peste 9.000 lei și 5 avertismente scrise.

Sancțiunile au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991- pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

De asemenea, două dintre amenzi au fost aplicate pentru nerespectarea Legii nr. 171/2010 – privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

„Jandarmii sibieni sunt permanent la datorie, pentru siguranța cetățenilor!

Dacă sunteți martorii săvârșirii unor fapte antisociale sau dacă vă aflați într-o situație dificilă, solicitați-le ajutorul, în mod direct sau apelați numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112”, a mai precizat reprezentantul Jandarmeriei Sibiu.


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

FOTO. Gala Recunoștinței la Turda. Banca pentru Alimente Cluj a premiat eroii comunității și ambasadorii din parteneriatele sale

Publicat

Un număr de 42 de organizații non-profit au fost premiate de Banca pentru Alimente Cluj pentru impactul lor în distribuirea alimentelor către cei în nevoie.

“Gala Recunoștinței” a avut loc în data de 30 martie la Turda și a reunit reprezentanți ai organizațiilor non-profit din regiunea în care acționează Banca Pentru Alimente Cluj, respectiv din județele Cluj, Sibiu, Bistrița-Năsăud și Alba.

Scopul evenimentului a fost acela de a le mulțumi pentru contribuția lor valoroasă la eforturile de a combate risipa alimentară și sărăcia. Au fost acordate diplome de „Eroi ai comunității” către organizațiile non-profit și s-au celebrat și…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

”U” Cluj continuă LUPTA din play-out-ul Superligii de fotbal

Publicat

Meciul UTA Arad – „U” Cluj se va disputa sâmbătă de la ora 12:00, pe stadionul Arena Francisc Neuman din Arad, duel din a doua etapă a play-out-ului Superligii.

„Șepcile roșii” vin după o victorie importantă obținută pe teren propriu împotriva celor de la FC Argeș. Tehnicianul echipei, Ioan Sabău, este motivat să continue play-out-ul cu o nouă victorie și să se îndepărteze cât mai mult de locurile retrogradabile.

Jucătorii arădeni antrenați de Liviu Balint nu au reușit mare lucru în prima partidă din play-out pe care au disputat-o în deplasare împotriva Petrolului și care s-a încheiat cu scorul de 1 la 0 pentru ploieșteni, iar…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Clujean, decorat de Custodele Coroanei României, Margareta, cu ”Medalia Regală pentru Loialitate”

Publicat

Clujeanul Cornel Jurju, de la Asociația Clubul Monarhiștilor Clujeni, a participat la Palatul Regal din București, în monumentala Sală a Tronului, la ceremonia de decorare oferită de Majestatea Sa Margareta, Custode al Coroanei României.
”Mă bucură și mă onorează deosebit decizia Majestatii Sale de a-mi acorda prețioasa Medalie Regală pentru Loialitate”, a spus Jurju.
Acesta a precuzat că a revăzut în minte o parte dintre multele acțiuni și evenimente pe care în ultimii 10 ani, ”întru cinstirea Coroanei Române”, le-a realizat împreună cu oamenii speciali din Asociația Clubul Monarhiștilor Clujeni: Carmen Vacar, Călin Roșu, Radu Copacean, Leonard…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

VIDEO FOTO. Ajutor din partea motocicliștilor clujeni pentru sătenii nevoiași din Munții Apuseni. ”Vieți pline de greutăți”

Publicat

Membrii Comunității Moto Cluj – Asociația CMC, a motocicliștilor clujeni, au adus bucurie pe fețele unor săteni nevoiași din Munții Apuseni, cărora le-au adus ajutoare cu sprijinul voluntarilor. 

Au fost ajutate peste 38 de persoane izolate, cu alimente, haine, jucării, dulciuri, medicamente, produse de igienă și menaj, pampersi, telefon mobil cu cartelă, pat de dormit, etc. S-au parcurs în total 330 km în 14 ore atât pe ploaie cât și prin zăpadă iar la livrarea cutiilor cu ajutoare au participat 24 de persoane cu 11 vehicule 4×4

”Oameni de vârsta a treia, familii cu copii mici, care trăiesc în singurătatea muntelui, departe de toate…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe